Jūlijs 28., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:54
Upenes vārās un māja smaržo. Piezvanīja mamma un izsūdzēja bēdu, ka domē par zemes izpirkšanas jautājumu viņu atšuj - ar tekstu, ka tā teritorija tagad uzmērīta kā parks (tipa starp ielu un mūsu māju), liela ķēpa būs pārmērīt un pārskaņot, tur rudenī kanalizāciju likšot un ielu iespējams pārvietošot, bet ap ielu esot 15m "aizsargjosla" un tā un šitā.. Droši vien kukuli gaida, bet to mēs neviens negribam un arī nemākam dot. Sliktākajā gadījumā aizaudzēsim dzīvžogu, lai skaņa mazāka - tā nav būve, tas nav žogs, ejiet un ieskrienieties!
Šodienas prieks, ka ir atrasts koku zāģētājs, kurš kāps un zāģēs (jo iebraukt nevar) visus tos kokus. Palicis tik jautājums, kur likt malku un kā lai nesanāk tā, ka pēc tam pašas par bargu naudu pērkam :D Un vēl jāizdomā, kuru dienu pasūtīt konteineru.

(3 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]courty
Date:28. Jūlijs 2008 - 19:58
(Link)
Domnieki te vispār gāžami ir. Bet es īsti nesapratu, kura tur vieta ir kā parks, smieklīgi.
Bet.. viena riktīgi pozitīva lieta Tavā ierakstā ir- es nezināju, ka jau tik drīz te liks kanalizāciju! Es biju redzējusi tikai tos plānus..
[User Picture]
From:[info]smille
Date:28. Jūlijs 2008 - 20:07
(Link)
Parks esot tas mežiņš un arī tā daļa, kas ir no ielas līdz mūsu žogam (mums nav žogs pie pašas ielas :). Par rudeni neesmu īsti droša, jo rudenis man prātā bija saistībā arī koku zāģēšanu, bet noteikti runa bija par to, ka jāskatās, kā pēc kanalizācijas būs savesta kārtībā iela un kur tā atradīsies.
[User Picture]
From:[info]courty
Date:29. Jūlijs 2008 - 10:43
(Link)
Būs šodien jāaiziet aplūkot tā vieta.
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba