Marts 27., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:33 - NY - day 8

dienaa, kad esmu noleemusi vairaak atpuusties un mazaak bizeneet apkaart, maajaas ir atsleegta apkure un urbj gan uz ielas, gan kaiminju dziivoklii! Un veel vakar metro aizmirsu Jasikam nopirkto daavaninju. Un i-phone dabuut ir gruuti.

bet nu par day 8
Pa dienu lielais piedzivojums bija braukt uz Bronxas Zoo. Diemzhel maasa no riita aizkaveejas skolinjaa un mums bija jaatdod atslegas, tad sanaaca, ka no maajam iztaisijamies tikai isi peec 12tiem. Celjaa ar parseshanos bija gandriz 2h, pie tam otrajaa metro bijaam vieniigie baltie (bik neomuligi) un traapijaam ekspresii, kas aizveda muus 5 pieturas talak nekaa vajadzeja. Zoo standarta cena ir 14$, bet treshdienaas var iet par ziedojumiem (t.i. tik, cik var atljauties un nav kauns dot). Taa kaa mees bijaam tikai divi pieaugushie un ne visas atrakcijas bija valjaa (un papildus maksas atrakcijaas arii negaajaam), tad visu zoo izstaigajam aptuveni 2-2.5h. Ar beerniem tur noteikti var pavadiit vismaz 5reiz ilgaaku laiku. Pie visaam apskates vietaam ir izgliitojoshaa informaacija, dazhaadi jautaajumi, utml. nieki. Interesantaakais redzeetais - kalnu tiigjeri, kas daudzaas savaa starpaa, skrienoshas zhirafes, lors dzunglju tumsaa. Gandriiz visur ir skatu sienas no bieza stikla, kur zveeru var redzeet bez resteem. Ipashi stiliiga bija tropu maaja, kur viena istaba bija tumsha - taa, kaa dzungljos lejaa arii ir.
Peec zoo 1h celjsh atpakalj, nopirku to daavanu, ko pazaudeeju un gaajam mekleet perlishu veikalus. Atradaam ar, bet tur ir TIK DAYDZ un kraashns viss, ka sapratu, ka man vajag padomaat, ko tieshi es gribu. Gaajaam veel uz otru apple veikalu, bet ari tur iphone uz vietas nav un nezina, kad buus. Koroche - gribas maaajaas : D

(1 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]nastja
Date:27. Marts 2008 - 20:36

sveicieni no sniega valstības

(Link)
lasu un priecājos par tevi :)
smaidi - NY - day 8

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba