Septembris 12., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:30

(10 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]efix
Date:13. Septembris 2016 - 13:11
(Link)
Nezinu kādas ir cenas robežas zemei, bet Mārsilos (Baltezerā) ir daudz labu gabalu ar normālu infrastruktūru (asfalts, apgaismojums, gāze, elektrība, pilsētas ūdens, internets, apsaimniekošana, jauni iedzīvotāji) - reālais attālums ar mašīnu no Rīgas centra 19km, braukšanas ilgums ~ 25-45minūtes (atkarībā kad brauc). Visi gabali ar priedēm, blakus meži, ezeri. Vieta laba un attīstās, tiek būvētas jaunas ielas. Cena ir dārgāka par vidējo, tomēr pieejamā infrastruktūra un vieta to atsver, jo reāli vieta nav ar caurbraucamo ceļu, pastaigām ideāli. Vēl arī Alderos (tur pat blakus) ir iespējas, par mazākām cenām. Ādažu centrs 5km.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:13. Septembris 2016 - 13:59
(Link)
Kā tur ar skolu/pulciņu /treniņu tuvumu?
[User Picture]
From:[info]efix
Date:15. Septembris 2016 - 08:44
(Link)
5 km attālajos Ādažos (ja skatās no Alderiem/Mārsiliem) ir normāla vidusskola. Tā kā bērnu skaits pirmajās klasēs ir pieaudzis, tad tiek plānots celt jaunu pamatskolu centrā http://www.adazi.lv/2016/07/15/jaunas-skolas-ekas-tapsana-darbs-turpinas/

Ir mākslas un mūzikas skola, ir bērnu un jaunatnes sporta skola, bet precīzāk nepateikšu par iespējām, jo bērns jau kādu laiku izaudzis no tāda vecuma :)
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba