Oktobris 24., 2010


10:39
Vakar drusku par daudz pabrowsējos (bet atradu vienu labu atziņu) un pēc tam jutu, ka vēders bijis saspiests neērtā pozā. Bet rakstīt ta gribas :)
Pirmām kārtām par bezcukura, beztauku diētu, kas ādai ļoti patīk:

Trešdien (operācijas diena) - pa visu dienu viena glāze ūdens, dzeršanas ātrums 3-4 nelieli malki stundas laikā.

Ceturtdien: 2 krūzes tumes (no rīta bija garšīga, vakarā pēc zeķēm), dienas laikā 500 ml Biolakto, vismaz litrs ķimeņu tējas, viens mājas biezpiens ar krējumu (apēsts divos piegājienos - pusdienās un vakariņās)

Piektdien: no rīta viena garšīga tume, viens biolakto trauciņā, pusdienās viena karote kartupeļu biezeņa un samalata vārīta visats fileja (tiiik garšīgi). Vakarā mājās dārzeņu biezenis - divi kartupeļi, viens burkāns un drusku ķirbja izsautēti un pēc tam sablenderēti. Pa visu dienu ~2 litri ķimeņu tēja.

Sestdien: no rīta tume, glāze dzeramā biolakto, pusdienās un vakariņās vistas zupa (gaļa no vistas muguriņas) ar diviem kartupeļiem un diviem maziem burkāniņiem. ~1,5 litri ķimeņu tējas. Pašā vakarā ceptas ķirbju šķēlītes saldumam.

Svētdiena: šodien plānā ir buljonā izvārīta vistas fileja ar kartupeļu biezeni vai arī vārītiem kartupeļiem.. ja nelīs, vabūt aiziešu līdz tirgum pēc plūmēm, ko drīkstu ēst, bet kuras mājās nav : )

(5 pēdas | ir doma)

14:18
Pirmdien naktī, kad sēdēju un gaidīju savu kārtu Gaiļezera uzņemšanā, centos domāt kautko labu, lai nebūtu jādomā par sliktāko. Un vienīgais par ko spēju iedomāties ir saule, pludmale un Zimbabve uz dēļa. Tā nu sēdēju un domāju par to :)

(2 pēdas | ir doma)

19:39
Dators uz plašu atskaņotāja un varu browsēt un rakstīt stāvot kājās.

(1 pēdas | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena
smaidi - 24. Oktobris 2010

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba