Decembris 27., 2013
smille | 21:39 - Čuguns Mājsaimnieces - iesācējas jautājumi vēlā vakarā:
Kā īsti ir ar Rimīša Fontignac čuguna "pīlēm" - ir viņas tās naudas (35ls) vērtas, vai arī citur ir labāki cenas un kvalitātes piedāvājumi? Ar ko vispār čuguna trauki viens no otra atšķiras? (Tirgū arī ir čuguns)
Un kādu ēdineu gatavošanai tieši čuguna pīles ir neaizstājamas? Čuguna trauku tā kā jau pāris gadus kārojas, bet neesmu tomēr izjutusi lielu vajadzību, varbūt labāk vnk keramisku trauku?
Un cik personu pabarošanai derētu 3.6l trauks?
Un pannu man arī vajag jaunu, vēlams tādu, kas nav baisi jāsaudzē (nopirku Rito tādu baltu, interesanti jau ir, bet ātri sāka raut klāt pat tādu drošu lietu kā olu.
|
Reply
|
|
|
|
Sviesta Ciba |