Decembris 29., 2012
Comments:
From: | shi |
Date: | 3. Janvāris 2013 - 10:26 |
---|
| | | (Link) |
|
Nesanāca :(
Nezinu vai par daudz sviesta pieliku, bet primāri bija ļoti taukaini un neturējās kopā. Otrs, bija sajūta it kā ēstu plikas, sausas auzu pārslas. Nebija cepuma sajūtas/garšas. Es, protams, neesmu specs uz kulināriju un gatavošanu, bet visu darīju pēc receptes arī cepu norādītās minūtes.. Kāpēc tā?
Cepi pēc manējās vai pēc oriģinālās? Garša vispār bija interesanta, pirmajā brīdī likās ka ne visai, bet ja iemeta mutē visu cepumu, kopā garšoja labi. Man bija svaigas avenes - tas varētu dot vairāk slapjuma un salduma un noteikti bija ļoti savrīga garšas sastāvdaļa (jo gandrīz vai vienīgais saldums, banānu tikpat kā nejuta)
From: | shi |
Date: | 12. Janvāris 2013 - 18:35 |
---|
| | | (Link) |
|
pēc tavējās. domāju, ka arī auzas nepareizās paņēmu. nekas, mēģināšu kādu dienu atkal :) |
|
|
|
Sviesta Ciba |