Decembris 29., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:28

(8 pēdas | ir doma)

Comments:


From:[info]shi
Date:3. Janvāris 2013 - 10:26
(Link)
Nesanāca :(

Nezinu vai par daudz sviesta pieliku, bet primāri bija ļoti taukaini un neturējās kopā. Otrs, bija sajūta it kā ēstu plikas, sausas auzu pārslas. Nebija cepuma sajūtas/garšas. Es, protams, neesmu specs uz kulināriju un gatavošanu, bet visu darīju pēc receptes arī cepu norādītās minūtes..
Kāpēc tā?
[User Picture]
From:[info]smille
Date:12. Janvāris 2013 - 18:25
(Link)
Cepi pēc manējās vai pēc oriģinālās? Garša vispār bija interesanta, pirmajā brīdī likās ka ne visai, bet ja iemeta mutē visu cepumu, kopā garšoja labi. Man bija svaigas avenes - tas varētu dot vairāk slapjuma un salduma un noteikti bija ļoti savrīga garšas sastāvdaļa (jo gandrīz vai vienīgais saldums, banānu tikpat kā nejuta)
From:[info]shi
Date:12. Janvāris 2013 - 18:35
(Link)
pēc tavējās. domāju, ka arī auzas nepareizās paņēmu. nekas, mēģināšu kādu dienu atkal :)
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba