Oktobris 31., 2011
smille | 14:17 - Liellopa ribas Dabūju no mammas 5 gab varen gaļīgas liellopa ribas - 0.8 kg.
Tā kā ilgi nogulēju un nobumbulējos, tad nolēmu, ka nekādu marinēšanu neveikš. Uz pannas cūku taukos kārtīgi apcepu ribas no visām pusēm. Kad gaļa no visām pusēm vismaz pieklājīgi brūna, tad uz pannas piemetu klāt sagrieztu palielu sīpolu, uzkaisīju sāli un svaigi sastampātus piparus. Kad sīpoli apcepušies visam virsū uzlēju ūdeni un vāks virsū, lai sautējas. Tad izlasīju, ka ribām jābūt pilnībā nosegtām un pārliku uz kastroli, pielēju vēl glāzi ūdeni, piemetu lauru lapu, pāris veselus piparus un mazu burkāniņu buljona sajūtai. Tas viss sautēsies kādu stundu līdz plkst 15:00 un tad jau redzēs vai būs ēdams un garšīgs.
|
Reply
|
|
|
|
Sviesta Ciba |