Oktobris 24., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:56
Nakti normāli negulējusi, pa dienu kārtīgi izstaigājos (gandrīz 3h no vietas), pēcpusdienā tikai drusku pasnaudu un vakarā esmu visai nelietojama. Bet šo to jau var izdomāt, ko labu mājās var izdarīt arī dārzenis. Spēks ir mazos solīšos

Apliet puķes (done), salocīt izmazgātās drēbes, nomainīt gultasdrēbes (ha, te jautājums vai atvilkni var atvērt), nomazgāt traukus, paēst vakariņas (sēnes negribas), palasīt žurnālu, salāpīt kādu vīra zeķi, bija vēl kāda doma, bet paspēju aizmirst.
Tags:

(5 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]nova
Date:24. Oktobris 2011 - 20:54
(Link)
visu pēdējo rindkopu nākotnē nāksies sadalīt uz n dienām vai pat deleģēt citam, savādāk cauri ir. reizēm pat paēst nesanāk.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:24. Oktobris 2011 - 21:15
(Link)
Es zinu ka reizēm būs dienas, kad paēst pat nepaspēs, bet ticu, ka vairumā gadījumu šeit uzskaitīto vienas dienas laikā tomēr var izdarīt (it īpaši ar vienu bērnu)
[User Picture]
From:[info]nova
Date:25. Oktobris 2011 - 08:39
(Link)
tici vien:P no ottas puses, nekad jau nevar zināt, kāds bērns iekritīs loterijā, varbūt mierīgais gulētājs, tad jau neko.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:25. Oktobris 2011 - 09:33
(Link)
No visiem maniem paziņām, kam ir bērni, tev iet vistrakāk (nu, cik es uzzinu), tā ka domāju, man ir visai lielas izredzes, ka būs ok : )
[User Picture]
From:[info]nova
Date:25. Oktobris 2011 - 10:08
(Link)
es domāju, ka visiem savi trakumi:)
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba