Augusts 22., 2011
18:08 - miegainais trusis 3 vidēji burkāni, 1 vidējs sīpols, 1 liela ķiploku daiviņa (~2 parastas), divas trušu muguriņas (kopā 800g). Vispirms trusi apcepu uz lielas uguns, lai ir drusku brūnums. Kamēr trusis brūninājās otrā pannā apcepu sagrieztu sīpolu, ķiploku, sarīvētus burkānus (atsevišķi) un liku klāt trusim. Beigās uzlēju karstu ūdeni, pieliku sāli (vienu kārtīgu smalkās sāls karoti jeb divas mazās) un uzmalu piparus uz aci. To visu tagad sautēšu 40 min, tad jau redzēs, kas sanāks. Ir plāns beigās pielikt filadelfijas sieru un varbūt arī dor blu, ja prasīsies.
|
|
|
|
|
Sviesta Ciba |