Augusts 7., 2011
17:31 Tomēr uztaisīju sautējumu. Aizmirsu gan par fikso ideju pievienot tomātus. Un kautkā olas par maz sanāca. Redzēs kā garšos, jo smaržo labi. Maltā gaļa 600 g, 1 sīpols, pupiņas - 3 kārtīgas saujas jeb mazā bļodiņa sagriezta gabaliņos, 2 burkāni, 3 olas pārliešanai un drusku parmezan siera. Sīpolu un gaļu apcepu uz pannas, tad visu liku formā: gaļa, pupiņs, burkāni un pa virsu sakultas olas. Cepu ~30 min cepeškrāsnī uz 220 grādiem (jo aizmirsu nogriezt mazāk).
upd. garšo ļoti labi, drusku sausāka nekā gribētos, bet turās pārsteidzoši stingri. Ja vēl pietaisītu klāt kādu krējuma/majonēzes mērci būu ideāli.
|
|
|
|
|
Sviesta Ciba |