Maijs 13., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:18
Šodien nonācu pie secinājumu, ka starp velosipēdistiem ir daudz vairāk īgņu un žultainu ļautiņu nekā starp gājējiem vai autobraucējiem. Tas tāds novērojums pēc cibas ierakstu un komentāru daudzuma, kas tiek veltīti kādam neuzmanīgākam gājējam. No gājēju puses tādu ir maz. Piemēram es kā gājējs varētu pateikt, ka Skolas ielas celiņš no gājeja viedokļa ir idiotiski uztaisīts - varēja tak normāli velocliņu veidot kā daļu no brauktuves nevis tās saliņas sataisīt, aiz kurām veloceliņš šķērso ietvi pilnīg jokaini, nedabīgi un negaidīti. Tak ko darīt - kautkā būs jāiemācās sadzīvot, ar īgnumu pasaule labāka nekļūs.

(2 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]nastja
Date:13. Maijs 2011 - 14:28
(Link)
par skolas ielas celiņu šūmējās arī dunduks. Turklāt es pievienojos jums abiem.
Vienīgais labus no šāda izmkārtojuma - māsasbērns braucot ar riteni uz laukumiņu var braukt droši blakus mammai, kas ar pārējiem (pie rokas un ratos) iet pa ietvi.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:13. Maijs 2011 - 14:35
(Link)
Bet ja saliņas nebūtu, tad tak ar viņš varētu braukt blakus.. Es par to, ka tās saliņas ir gan liekas, gan mulsinošas - bet droši vien pārvietot luksoforu būtu bijis pārāk dārgi, tāpēc nolēma, lai labāk satiksmes dalībnieki savā starpā pavillojas :)
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba