Februāris 2., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:27
Vispār man ir nedaudz dusma par to, ka kolēģe apgalvoja, ka šī ir krutāka polise nekā pagāšgad (nomainījām kompāniju), bet es tagad uzmanīgi lasu un saprotu, ka skuju - tieši tās analīzes, ko vajag man, vairs neapmaksā (uz infekcijām(!) neapmaksā, hormonus neapmaksā), sporta nodarbības arī apmaksā tikai sporta klubos, bet ja nes čekus, tad jāuzrāda "apmeklējumu plāns", jo abonentam apmaksājot tikai tās nodarbības, kuras tiešām apmeklētas (WTF?!).

Itkā nav jau ko skaitīt naudu, kas nav bijusi mana, bet nu stulbi, stulbi, stulbi.

(5 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]meiteens
Date:2. Februāris 2011 - 10:33
(Link)
tu skaiti savu naudu, jo, cik līdz šim esmu sapratusi, tajā uzņēmumā esi diezgan iesaistīta.
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:2. Februāris 2011 - 11:44
(Link)

Lauj minet, Ergo?
Es ari vinus esmu izmacijusi, apmaksa man ari sporta studija nodarbibas. bet apmeklejuma planu gandriz visi tagad prasa.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:2. Februāris 2011 - 13:26
(Link)
aha, Ergo :)
[User Picture]
From:[info]smille
Date:2. Februāris 2011 - 13:50
(Link)
mums pirms tam bija Balta - bija čakars ar ģimenes ārstu, kuru man neapmaksāja, bet visas analīzes un sportus (bez nekādiem plāniem) apmaksāja. Es uz jogu eju - oficiāli to neviens neapmaksā, bet Baltā gāja vienkārši kā sporta nodarbības. Nav jau man tagad grūti arī uz baseinu reizi nedēļā aiziet un tur iztērēt tās četras nodarbības, bet ar Daugavas baseinu viņiem ar līgumu nav, atkal ar čekiem jākrāmējas : (
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:2. Februāris 2011 - 21:50
(Link)
Man Ergo besī ārā. Pie mums bija atnākusi viņu klientu pārstāve, kura automātiski iedomājās, ka mēs neviens neko nerubījam no medicīnas sistēmas Latvijā, un metās mums ļečīt, vēl vairākas reizes uzsverot savas personīgās pazīšanās ar visādiem dakteriem. Ļoti ceru, ka mums maijā iedos kādu sakarīgāku, kaut vai atpakaļ to pašu IF vai kādu, kas apmaksā Premium Medical.
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba