Decembris 13., 2010
21:04
Cik noprotu esmu tikusi pie lielas delikateses - truša aknām, bet man nav ne jausmas, ko ar viņām darīt. Help!
(
6 pēdas
|
ir doma
)
Comments:
From:
str
Date:
13. Decembris 2010 - 21:11
(
Link
)
:) nu tāpat kā aprakstīts gūglē- truša aknas;)
(
Reply to this
) (
Thread
)
From:
smille
Date:
13. Decembris 2010 - 21:15
(
Link
)
precīzāk lūdzu : )
Šis varbūt būtu labi
http://www.chef.lv/index.php?mode=2&ID=477&article=172
bet man ir tikai viena truša aknas - ~110 grami tāpēc tam vajadzētu būt kautkam vienkāršam bet labam, es tā kā ceru uz pašu pieredzi nevis internetu..
(
Reply to this
) (
Parent
) (
Thread
)
From:
str
Date:
13. Decembris 2010 - 21:17
(
Link
)
http://www.signis.lv/brivdienu-izvirtib
as/
(
Reply to this
) (
Parent
) (
Thread
)
From:
smille
Date:
13. Decembris 2010 - 21:18
(
Link
)
nu bet tur tak nav receptes, tikai "viegli apceptas ar sīpoliem", a garšvielas nekādas? sāls, piemari, jā, nē?
(
Reply to this
) (
Parent
) (
Thread
)
From:
str
Date:
13. Decembris 2010 - 21:19
(
Link
)
man domāt bez garšvielām pat varētu- lai sajustu īsto garšu:)
(
Reply to this
) (
Parent
)
From:
smille
Date:
13. Decembris 2010 - 21:19
(
Link
)
es aknas vispār nekad neesmu taisījusi..
(
Reply to this
) (
Parent
)
smaidi -
>
Jaunākais
>
Arhivētais
>
Draugi
>
Par sevi
Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz
>
Go to Top
Sviesta Ciba