Decembris 13., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:04
Cik noprotu esmu tikusi pie lielas delikateses - truša aknām, bet man nav ne jausmas, ko ar viņām darīt. Help!

(6 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:13. Decembris 2010 - 21:11
(Link)
:) nu tāpat kā aprakstīts gūglē- truša aknas;)
[User Picture]
From:[info]smille
Date:13. Decembris 2010 - 21:15
(Link)
precīzāk lūdzu : )
Šis varbūt būtu labi http://www.chef.lv/index.php?mode=2&ID=477&article=172
bet man ir tikai viena truša aknas - ~110 grami tāpēc tam vajadzētu būt kautkam vienkāršam bet labam, es tā kā ceru uz pašu pieredzi nevis internetu..
[User Picture]
From:[info]str
Date:13. Decembris 2010 - 21:17
(Link)
[User Picture]
From:[info]smille
Date:13. Decembris 2010 - 21:18
(Link)
nu bet tur tak nav receptes, tikai "viegli apceptas ar sīpoliem", a garšvielas nekādas? sāls, piemari, jā, nē?
[User Picture]
From:[info]str
Date:13. Decembris 2010 - 21:19
(Link)
man domāt bez garšvielām pat varētu- lai sajustu īsto garšu:)
[User Picture]
From:[info]smille
Date:13. Decembris 2010 - 21:19
(Link)
es aknas vispār nekad neesmu taisījusi..
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba