Novembris 24., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:22
Biju šodien pie Reinikas. Jā, viņa ir stāvoklī un drīz iet dekrētā, tā ka principā šī bija vienas reizes vizīte. Emocionālā ziņā tīri labi patika, bija kontakts un neskaidro izskaidroja tik sīki, cik palūdzu. Iztaujāja gan mani tikai par šī gada notikumiem, neko senāku neprasīja, tas varbūt tā nedaudz dīvaini, bet varbūt arī nav svarīgi. Izrunājām divas lietas, ko tuvākajos mēnešos varētu pārbaudīt, bet tikai tā - drošībai. Kopsavilkums - žēl, ka viņa iet dekrētā.

Nākot atpakaļ sapratu, ka vizīte bija vajadzīga, kaut vai lai vienkārši aprunātos un saprastu, ka galvenais, pie kā ir jāstrādā, ir miers. Par spīti dažu dakteru ieteikumiem, domāju, ka jāpiestaigā vairāk uz jogu. Un varbūt arī pie kāda terapeita aiziet, bet aizdomas, ka to, ko gribu, man neviens nepateiks : D Un gribu es, lai man pasaka, vai es tieku galā ļoti labi, vai ļoti sūdīgi un visu vienkārši noliedzu un ignorēju.

(1 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]illumine
Date:24. Novembris 2010 - 22:21
(Link)
Tad redz kā ir, ja nebrauc pie kāda klienta ilgāku laiku ;) Nu ko, vismaz uz Angliju viņa laikam arī prom neaizbrauks tad. Prieks, ka patika, žēl, ka nesanāks ilgāk ar viņu sadarboties.
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba