печально быть антисоциальным - 21. gadsimta plūsmas

Jun. 1st, 2020

11:45 pm - 21. gadsimta plūsmas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Vēl joprojām ir ātrāk izvikt no kastes cietni, nopūst putekļus un pārkopēt gigabaitus starp kompjiem pāris metru attālumā, nekā izmantot bezvadu tīkla brīnumus, kas nez kā slēdzas kopā un šad tad neslēdzas.
Daudz ātrāk. Un galvenais - prognozējamāk.

(3 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]ieva
Date:June 2nd, 2020 - 10:28 am
(Link)
tāpat daudz ērtāk strādāt ar drukātiem tekstiem, ja jālieto vairāki paralēli, kā mēģināt to pašu darīt uz viena ekrāna.

tas ir mans 21. gs. grēks - es printēju tekstus! here, i said it.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:June 2nd, 2020 - 10:33 am
(Link)
O jā. Man acis is svarīgs instruments. Acīmredzot. :D Es uztveru lielus apjomus teksta vienkārši uzmetot aci un tad zūmēju uz detaļām. Lasot es uztveru ne tikai konkrēto tekstu, bet arī visu apkārt.

Bērnībā nelietoju grāmatzīmes. Man bija izpratne (tāda vāja) par visu grāmatu, ko esmu lasījis, ko neesmu un kurā vietā esmu atšķīris.
Tagad grāmatas lasu maz, atrofējos.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]ieva
Date:June 2nd, 2020 - 10:41 am
(Link)
jap, man personīgi fotoatmiņa jaunībā bija ļoti izteikta. bet arī tas, ko saki par to kopizpratni - vienmēr lasīju 5 grāmatas paralēli (katru diezgan lēni), un viņas visas paralēli dzīvoja manā apziņā.

pieaugušā vecumā daudz esmu pārnesusi uz datoru - piemēram, necenšos atcerēties faktus, ko varu sagūglēt pie vajadzības. kas it kā liekas ļoti ok, bet vienlaikus jūtu, ka pārvietojos tikai šajā kopizpratnes telpā. ik pa laikam mēģinu sevi novilkt apzināti faktos, jo citādi riskēju ar spekulāciju. man liekas, katram savas tendences. citiem atkal grūti tai absrakcijā tikt, zato viņi operē ar nenormālu faktoloģisko bāzi.
(Reply to this) (Parent)