печально быть антисоциальным - this is voice of america

Jan. 8th, 2008

12:34 pm - this is voice of america

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Šeit sastopu vairāk ļaužu, kam rūp vide, nekā Latvijā. Un kas sāpīgi, daudzi no tiem, kas Latvijā, vienlaikus ir arī krietni saspiedušies galvā. Visādi citādi viss ir OK - turpinam svilināt bendžu. Indijā tagad jaunajās mašīnās būvē iekšā taures, kas skan visu laiku, kamēr brauc. Un, protams, jo lielāka mašīna + skaļāka taure, jo drošāka braukšana.

(5 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:January 8th, 2008 - 10:52 pm
(Link)
ē nu šitādas lietiņas, cik man zināms, nav populāri klāstīt. Izraisa milzīgu nīgrumu auditorijā. tas par to pirmo daļu.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:January 8th, 2008 - 10:58 pm
(Link)
Ja es gribētu būt populārs, es te rakstītu kautko citu.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:January 8th, 2008 - 11:03 pm
(Link)
sorry, 'populārs' bija aplams vārds.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:January 9th, 2008 - 12:15 pm
(Link)
Iespējams, LV ir tāda attieksme, ka "mums jau viss ar dabu ir kārtībā, ne tā kā tiem tur Amerikā vai Rietumeiropā". Attiecīgi, esošās vērtības tiek mierīgu sirdi notrallinātas, lielie uzņēmumi var mierīgi gadiem gāzt savu šmuci Gaujā, privātie savus notekūdeņus neattīrīt, mājsaimnieces ar tīru sirdsapziņu liet podā Domestos u.tml. Jāatzīst gan, ka ekoloģiskā domāšana un dzīvesveids prasa līdzekļus, kuru pie mums daudziem nav, + mazā tirgus dēļ pie mums videi draudzīgajām precēm cenas ir saskrūvētas (mazā pilsētelē Jūtas štatā nopirku ekoloģiskās kosmētikas vienību par 6 $, kas pie mums maksā 7,5 Ls).
Katrā ziņā diez vai pie mums drīzumā būs tā kā SFO lidostā, kur pie visiem no otrreiz pārstrādātā papīra ražotajiem roku slaukāmajiem dvieļiem ir uzraksts "Lūdzu saudzēsim vidi un ņemsim tikai tik dvieļa, cik nepieciešams".
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:January 11th, 2008 - 11:50 am
(Link)
No sarunas ar vienu Latvijas investīciju baņķieri:

Kamēr vēl nav izbeigusies nafta un nav visādi aizliegumi un nodevas uzlikti, es nupat nopirku vāģi ar 5,5l motoru, lai kārtīgi izbaudītu un pēc tam zinātu, par ko mani mazbērni maksā...

Tipiskā attieksme.

Un vispār letiņi taisās būvēt ar oglēm kurināmu TEC, un šis projekts tiek visādi steidzināts, kamēr Latvijai kā jaunattīstības valstij ir pieejamas lielākas izmešu kvotas.
(Reply to this) (Parent)