slikts sapnis - reakcionārisms [entries|archive|friends|userinfo]
slikts

[ website | untu.ms ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

reakcionārisms [Sep. 5th, 2019|08:08 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkdot krepsi

Comments:
From:[info]slikts
Date:September 8th, 2019 - 09:19 pm
(Link)
imigrācijas krīzi izraisīja tā pati politika kas šobrīd caur to raujas pie varas
From:(Anonymous)
Date:September 8th, 2019 - 11:36 pm
(Link)
Kāpēc TU personīgi esi gribošs aicināt savā zemē un dzīvot kopā ar cilvēkiem, kas pārstāv tev derdzīgus uzskatus?
From:[info]slikts
Date:September 9th, 2019 - 09:55 am
(Link)
vairums cilvēku nav fundamentālisti, uzņemt bēgļus ir humanitārs jautājums, un integrācija ir rīcībpolitikas jautājums.
From:(Anonymous)
Date:September 9th, 2019 - 10:59 am
(Link)
Arī 'nefundamentāls' islams ir dziļi ksenofobisks, nevienlīdzīgs sievietēm, homo politiku neatzīstošs (https://www.dailymail.co.uk/news/article-6766643/Birmingham-Muslim-parents-withdraw-600-children-Parkfield-Community-School-LGBT-lessons.html) utml. Ultra-ultra-ultra raitwing, ja skatās pēc pašreizējās Rietumu mērauklas. Tomēr ok, jo piesakās kā bēgļi?
From:[info]slikts
Date:September 9th, 2019 - 11:59 am
(Link)
veidot pasaules skatījumu no tabloīdiem arī ir tas kā cilvēki nonāk pie esenciālistiskas idejas par islamu, dehumanizētas idejas par bēgļiem un cilvēktiesību saukšanas par "homo politiku".

minētie protesti ir fundamentālisma izpausme un integrācijas politikas problēma. bēgļi nepārstāj būt cilvēki, pat ja starp tiem ir fundamentālisti
From:(Anonymous)
Date:September 9th, 2019 - 01:55 pm
(Link)
Tā ir defoltā islama attieksme pret homoseksualitāti, nebūt ne frindž fundamentālisms. To vari pārbaudīt jebkurā aptaujā vai kaut vai paskatoties uz islama valstīm. Analoģiski ar sieviešu-vīriešu savstarpējo hierarhiju. Pat ja tu tici, ka viņi visi ir bēgļi un viņiem jāpalīdz, vai nebaidies, ka pārsniedzot kritisko masu, viņi sāks daudz aktīvāk piedalīties politikā un lobēt savas "ultra right wing" kārtības?

Tas, ka tu piemini integrācijas problēmas, ir interesanti, jo Rietumu kreisajās aprindās nav ne mazākās iniciatīvas uzspiest musulmaņiem vai jebkuriem citiem svešiniekiem jebkādas Rietumu vērtības. tolerance un baidīšanās no "naida" paģēr, ka visas kultūras ir vienlīdz labas un mēs nedrīkstam uzvesties tā ir kā mūsējā būtu labāka, to taču tu esi ievērojis?
From:[info]slikts
Date:September 9th, 2019 - 02:43 pm
(Link)
"kreisās aprindas" šajā gadījumā ir karikatūra par tām. interesanti ir likt naidu pēdiņās, bet tā ir taisnība, ka naids piesārņo diskusiju par fundamentālismu, kulturālo relatīvismu pret vispārējām cilvēktiesībām, utt.