Comments: |
ui, tā basņa par vienīgajiem īstajiem Vācijas kebabiem ir sena un plaša. vakar, šķiet, tika uzsvērti krāsaini dārzeņi. nu, ja divas tomāta šķēles, nedaudz burkānu vai sarkanie kāposti balto vietā/klāt tiem tik būtisku atšķirību rada, lai tā būtu
kaut kā biju piemirsis, ka Dortmundē laika trūkuma dēļ tieši ēdu izslavēto Vācijas kebabu, daudz no paķīšu ražojuma neatšķīrās.
redz, mēs laikam tik smalkās vāciskās nianses neprotam uztvert ... :( mēs vairāk meklējam Āzijas virtuvi (jātestē asi skābās zupas!), tāpēc kebabu Vācijā esmu ēdis 2x. nekādu ūbervācsajūtu nenoķēru. viena vieta bija kaut kādā rietumu mazpilsētā. tas, kā izskatījās tā čaļa darbošanās zona, mūsu pvd-u novestu līdz infarktam :D | |