Meistars - [entries|archive|friends|userinfo]
Meistars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[24. Sep 2021|23:28]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nenormāls nogurums ir uznācis..iespējams pārāk daudz klausos visādus sūdus intervijās, bet kad atkal un atkal es dzirdu, dari to, kas Tev patīk un Tu būsi laimīgs. Tad man rodas jautājums, varbūt tomēr vajadzētu darīt pilnīgi, ko citu. Piemēram bērnībā mani afigena interesēja, ka varētu kļūt par mācītāju. Iespējams, tas man būtu afig paticis, labprāt uzklausu citus cilvēkus, kas stāsta sūdu, apmaiņā pret šo sūdu saņemtu naudu un iespraustu mutē miltu izstrādājumu. Visi būtu laimīgi.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:25. Septembris 2021 - 00:06
(Link)
Cik man zināms, draudzēs mēdz būt drausmīgas intrigas. Patiesībā tas ir reāli bīstams amats - kāds vienmēr ir ar kaut ko neapmierināts :D
[User Picture]
From:[info]slepkava
Date:25. Septembris 2021 - 00:13
(Link)
Es jau visu esmu izdomājis, es kādā nomales draudzē varētu praktizēt, neapmiernātos sūtītu apkopt baznīcas dobes, lai padomā par to, kas neapmierina :)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:25. Septembris 2021 - 00:19
(Link)
Es ieteiktu labāk būt par psihoterapeitu. Lauku draudzes parasti ir baisi nabadzīgas, tur jāraujas pa vairākām, lai sanāktu kādiem miltiem ar, ne tikai pelavām :D
[User Picture]
From:[info]slepkava
Date:25. Septembris 2021 - 00:26
(Link)
Pie pelavām tiekai tie, kas ir nabadzīgas izdomas mācītāji, vienmēr jau var paplašināt vērienu un kādu sienas gleznojumu papūdēt, lai tur var saredzēt Jēzu vai Jaunavu Mariju, un tad jau pats Pujāts atbrauks ciemā :)
[User Picture]
From:[info]aborigens
Date:25. Septembris 2021 - 07:48
(Link)
Jā, kāpēc ne. Un mācību process interesants.