Meistars - Maskas [entries|archive|friends|userinfo]
Meistars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Maskas [8. Okt 2020|08:26]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kopš otradien no rīta izbaudīju asfalta priekus braucot no rīta uz darbu, esmu sasitis roku un pārvietoties ar savu braucamlīdzekli nevaru. Tagad nākas izbaudīt Rīgas Satiksmes piedāvāto risinājumu. Rebeli, kas nelieto maskas sabiedriskajā transportā mani iepriecina, uzstumju masku un takā klepoju no rītiem, nostājos blakus šādam rebelam un cītīgi klepoju, nez kapēc šis aši izdomā pārvietoties uz otru busa galu. Ar to masku kontrolēšanu mums veicās ļoti labi, pilnīgi neviens neko nekontrolē. Sods arī vienkārši kosmisks 30eur, daži pusdienās vairāk apēd. RS uzcītīgajiem vadītājiem, kuri busā ielaiž tikai pa priekšas durvīm, jo šekelis ir jāmaksā par braukšanu sabiedriskajā ar ir pilnīgi pie vienas vietas vai Tev tā maska ir vai nav.
Kaut kā ar vien vairāk liekas, ka valdības izdoties lēmumi ķipa kaut ko risina, bet reāli neko nerisina.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:8. Oktobris 2020 - 10:02
(Link)
Bet valdība jau nevar no rīta pirms darba sēdēt pieturā un inspicēt. Zirgu var pievest pie ūdens, bet nevar piespiest viņu dzert. Pašiem arī jāuzņemas sava puse rīcības. Ja sodi būtu lielāki vai kontrole stingrāka, tad jau te šūmētos, ka totalitārisms un holokausts (lai gan to dara arī tagad, ir kadri, kuriem maska ir = holokausts). Bet klepošana - jā. Es tā pie krustojumiem daru, kad kāds ar degunu pakausī ielien
[User Picture]
From:[info]slepkava
Date:8. Oktobris 2020 - 10:07
(Link)
Ņemot, ka Latvijā vispār patiesībā nav nekādu reālu ierobežojumu, varētu tomēr vismaz kaut ko ievērot. Nez tie rebeli pārsvarā ir trīsstrīpu treniņtērpos.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:8. Oktobris 2020 - 10:12
(Link)
Manā galā rebeļojas it kā iepriekš nesaprātību nedemonstrējuši ļaudis. Par plakano zemi nekad nav runājuši, tāpēc es tagad bišķ uz pauzes
[User Picture]
From:[info]slepkava
Date:8. Oktobris 2020 - 10:16
(Link)
Palkanās zemes piekritēji gan man patīk :)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:8. Oktobris 2020 - 14:22
(Link)
Ja tev tik ļoti baisi ka dabūsi coofidu, sēdi mājās moš. Rebelingam šoreiz ir pamats, jo nekādas vakcīnas vai zāles pat nav vēl pie apvārtšņa - ta ko, visu atlikušo mūžību ķēmosimies ar tām maskām, distancēm utt. dēļ glorificētas gripas?
[User Picture]
From:[info]slepkava
Date:8. Oktobris 2020 - 14:28
(Link)
Man nav ofiss mājās, lai varētu mājās sēdēt, bet ja ir noteikumi, es uzskatu, ka arī autistiem un alternatīvi apdāvinātajiem viņi ir tomēr jaievēro.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:8. Oktobris 2020 - 14:42
(Link)
Vienalga kādi noteikumi un kas tos nosaka?
[User Picture]
From:[info]slepkava
Date:8. Oktobris 2020 - 14:47
(Link)
Noteikumi, kuri kaut vai par % samazinās tā sūda izplatību, ir labāki par noteikumiem, kas tikai viņu palielinās kaut vai par tiem pašiem %.
From:[info]formica
Date:8. Oktobris 2020 - 18:47

sheeple izplatības procenti

(Link)