Meistars - [entries|archive|friends|userinfo]
Meistars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[26. Apr 2020|05:13]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šodien ieraugot pašvaldības policistus biju nedaudz izbrīnīts, tiešām viņiem maskas nevar iedot?

Kaut kādai sievietei laikam uzlika sodu, bet nu tur 2m distance nekādi nesanāca, laikam jau policijā māca, ka ir jālien sejā, bet šobrīd ar covid ar šis jādara?
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:26. Aprīlis 2020 - 08:39
(Link)
Man arī jautājums - ja ap brīvības pieminekli patrulē policisti pa divi - vai viņi ir no vienas mājsaimniecības? Tas pats ar goda sardzes maiņu.
[User Picture]
From:[info]str
Date:26. Aprīlis 2020 - 08:46
(Link)
Viņiem darbs, tur citi nosacījumi
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:26. Aprīlis 2020 - 08:55
(Link)
Darbā tāpat ir jāievēro distance un vēlams jālieto aizsardzības rīki. Vīrusam pofig, vai tu vnk saduries ar ļaudi bodē, vai, saskanā ar darba līgumu - birojā (vai godsardzes busiņā, kur viņi ir 5)
[User Picture]
From:[info]telefontubbie
Date:26. Aprīlis 2020 - 11:41
(Link)
Nezinu vai zini,bet arī videocentrā pamanītos pārkāpumus,brauc un skaidrojas/uzliek sodu klātienē/uz karstām pēdām,face-to-face. Jo individuālās sniegpārsliņas,kas pulcējas vai dzerstas,dur heroīnu,apskrūvē mašīnas sab. vietās noliedz visu līdz pēdējam,kamēr pie purna nepieliek planšeti ar video ierakstu,kur fiksēts pārkāpums. Un no paša pārkāpēja jādabū prsonas dati,gan jau arī paraksts - nu pasaki,kā to izdarīt attālināti,kurš proletariāts no piem.,Sarkaundaugavas koķenes vai Bolderājas jūrnieku kojām pi$ās ar elektroniskajiem parakstiem?
Nezinu kā šobrīd,bet policisti default nevar vnk dabūt ekipējumu "uz sitiena" jo iekšlietu ministrijas ierēdņi taisa iepirkumu procedūras n shit,kas mēdz būt ilgs process. Bet visiem ērtāk,protams,nolikt kārtībniekus,kuriem mazas algas(neto 650-750,apmēram) un ik dienu jābūt bīstamās situācijās uz ielas ar neprognozējamiem tipiem. Protams,būtu jauki mandatory masku nēsāšanas no "savas kabatas",kamēr nav iecirkņi apgādāti ar aizsarglīdzekļiem(cimdi,maska,sejas vairogs).


[User Picture]
From:[info]slepkava
Date:26. Aprīlis 2020 - 12:40
(Link)
Nē šeit bija pāris ap piecdesmit, kuram obligāti vajadzēja elpot sejā un bāzties virsū!
[User Picture]
From:[info]telefontubbie
Date:26. Aprīlis 2020 - 14:22
(Link)
Te prasās konteksts,kāpēc viņi vispār pie tās sievietes piegāja - izsaukums vai apgaitas laikā. Ja ir bijis izsaukums,tad brauc runāties. Apgaitas laikā var būt visādi,bet pēc pieredzes - drīzāk pamatoti nekā nepamatoti. :)