- 29.8.03 22:34
- Baravikas es gatavoju divos veidos.
1. Latviešu baravikas.
Ar drusciņu sačurkstināta bekona, sīpoliem, pipariem, salda krējuma mērcē. Ēd ar kartupeļiem.
2. Itāļu baravikas. Ļoti rupji sagrieztas, ātri apceptas nelielā daudzumā sviesta, lai nezaudē tekstūru, pievieno nedaudz ķiploku un uzmaļ virsū svaigus piparus. Ēd ar pastu, jeb, latviski runājot - makaroniem.
Jau vairākus gadus, pūloties ieturēt slaido līniju, es ēdu itāļu baravikas.
Itāļu baravikas man ir totāli piegriezušās.
Tagad es esmu nolēmusi nolaisties, proti: ēst treknu, palikt resna, nemazgāt galvu un neskūt kājas.
Sākšu ar to, ka tūliņ ēdīšu vakariņās itāļu/latviešu āpvienotās:
bekons
sviests
salds krējums
sīpols
ķiploks
pipari
baravikas rupjos gabalos
un ar makaroniem, jo slinkums mizot kartupeļus
Starp citu - ļoti garšīgi, jo visas sastāvdaļas ir prefektās proporcijās. - 5 rakstapiebildīšu
- 29.8.03 22:41
-
Un pēc tam neskūt arī galvu un nemazgāt kājas.
- piebilst
- 29.8.03 22:44
-
:D
Un ēst resnas sēnes. - piebilst
- 29.8.03 22:46
-
Atzīšos - tas par kāju skūšanu bija literārs izpušķojums, man nekādas spalvas vispār neaug.
- piebilst
- 29.8.03 22:48
-
Par matu skūšanu arī.
- piebilst
- 29.8.03 22:50
-
Tu neesi modele. Tu esi maaksliniece.
- piebilst