- 5.3.06 19:28
- 1. kur tie laiki, kad viesību galdos goda vietā atradās auksta cepta karbonādīte.
2. (to iedomājos, gatavojot latvisko tradicionālo: cepta karbonāde, vārīti kartupeļi, salāti krējuma/kefīra zostē, salātiem nedrīkst aizmirst pielikt labi daudz zaļo lociņu, diļļu, pietiekami sāls un, pats galvenais, sava tiesa cukura!!! un tā zupa jāsamaisa jau kādu pusstundu pirms salātu pievienošanas, lai loki un dilles "ievelkas")
3. pārēdāmies, aizgājām gulēt, tagad uzcēlāmies.
4. bija labi.
5. parunājāmies arī.
kaut kā nestrādā galva, nespēju šīs piecas tēmas apvienot vienā tekstā, tāpēc cīpariņi. - 1 rakstapiebildīšu
- 6.3.06 08:21
-
Nu i nevajag, tāpat visu var saprast.
- piebilst