24 Marts 2009 @ 19:04
 
draug, drīz last.fm radio būs par maksu! Ne akkas/laaa ir vienīgie, kuri rauš uz visu saraušamo. Last.fm būs piemeklējis pandoras liktenis. hujova nam.


UPD: [info]deloveja_kundze, es te tā skatos, ka tev ir tas apmaksātais last.fm konts. kādas papildus fīčas viņš dod, izņemot melnu kvadrātiņu pie jūzerpikča?
 
 
galvā skan: boris - yesterday morning
 
 
( Post a new comment )
[info]adelise on 24. Marts 2009 - 19:18
WWWWTTTFFF?!?!?!?!?!!
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
ēvele[info]skazhy on 24. Marts 2009 - 19:30
same here. es itkā izčekoju last.fm blogu, tas laikam attiecas tikai uz last.fm rādžiņu (par tādu pašu cenu, kā tie `apmaksātie lietotāji` šobrīd). ceru, ka izmantot tikai smuku klausīto dziesmu statistiku veidošanai varēs arī par velti.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]adelise on 24. Marts 2009 - 20:52
es arī ceru, tjā.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
aņa delovejevna[info]deloveja_kundze on 24. Marts 2009 - 19:48
nu, neskaitot to smuko melno kvadrātiņu pie bildes, subscriber'a priekšrocības ir redzēt, kas skatījies tavu profilu, var klausīties savus loved tracks, izveidot&klausīties savas pleilistes, kā arī klausīties savus tagus, kā arī nav reklāmu, bet es īsti neatceros, cik daudz to reklāmu bija tad, kad es nebiju subscraibers.

un vēl - pēc pirmā mēneša PayPal pilnīgi pašrocīgi noskaita naudu no tava konta, neko neprasot. tas, protams, ir forši, ja vēlies turpināt šo pasākumu, bet ja vēlies atteikties, tas sagādā mērenas problēmas (jo es, protams, aizmirsu paroli)
(Atbildēt) (Link)
Лорд Мурр: planet[info]pm on 24. Marts 2009 - 20:18
khemm...FUUUUCK!!!

nu cik var sačakarēt visu labo šajā pasaulē?
(Atbildēt) (Link)
[info]affair on 24. Marts 2009 - 20:58
viss jau sākās ar lapas izskata nomainīšanu, lai padarītu to līdzīgāku gejiskajam myspace
(Atbildēt) (Link)