Wed, Sep. 13th, 2017, 02:27 pm

Nupat atcerējos vienu momentu, kurā padomju laiki bija labāki, nekā mūsu dienās. Vispār, arī mūsu dienās un šajā apkaimē cilvēki vēl nav galīgi ķerti šai ziņā...laikam...nezinu. Palasot Delfu komentārus, tā neliekas, bet nu tīkls ir tīkls, tur pat dieva putniņi ķengājas.

Vārdu sakot, trenējām ierinas mācību, soļodami pa skolas koridoriem un aurodami Sieg Hail! Jo tā bija jautri. Nu, mums pateica, lai tā nedarām, jo tomēr stundas notiek un mēs traucējam. Tas viss. Paldies Providencei, ka sociālo tīklu un mobilo sakaru tad nebija. Mūs tak personīgi misters Putins piesauktu kā fašisma atdzimējus. Mēs tak būtu progresīvās cilvēces kauns un negods. Mūs tak Mossada aģenti ar cērtēm pa vienam vien apsistu.

Wed, Sep. 13th, 2017, 04:25 pm
[info]sirdna

hm, mūsu nomalē tādas šausmas nepiekopa, ciemā pret kapitālisma idejām attiecās tīri labvēlīgi un tautu draudzību atzina par diezgan lielu aplamību esam.

Thu, Sep. 14th, 2017, 08:59 am
[info]petro: Nomales stāstiņi.

Arī mūsu nomalē pret tautu draudzību izturējās diezgan skeptiski. Un arī mēs rakņājāmies pa tranšejām uz nebēdu. Un praktiski netraucēti spridzinājām visu, ko vien izdevās izrakt. Bet kad viens no mūsu čaļiem 89. g. 7. novembra rītā ar turpat tranšejās izraktu rīku mēģināja nošaut klaiņojošu suni, kurš tikko bija nokodis trusi viņa pagalmā, tad jau pēc stundas viņš bija rajona centra mentenē un vēl pēc 2h ieslēgts Jelgavas psihenē, no kurienes ārā, lai varēt pastāstīt, kas ar viņu bija noticis, tika pēc ļoooooti ilga (kad sākās atmoda) laika. Vot tā lūk, vot tā, biedrīši.