Wed, Jul. 26th, 2017, 12:42 pm

Dzīres tuvojas. Pēc vairākkārtējiem brutāliem noteikumu pārkāpumiem, kuru laikā es riskēju ar savu un līdzcilvēku veselībām un dzīvībām, man ir apsolīta bezmaksas pārtika, tas ir jauki.

Tas ir, K-aplī esmu izveicis kādus 7-8 pirkumus un nu beidzot ir pienākusi reize, kad man pienākas bezmaksas hotdogs, zupa, sendvičs vai arī kas nu mājās atradīsies.

Abet noteikumu pārkāpums ir tāds, ka tur ir uz to stingrāko aizliegts lietot pārejas verķi starp gāzes iepildes bistoli un gāzes tvertni. Tā kā man bez pārejas verķa neizdodas neko ieliet tvertnē, es izvēlos nelasīt šos noteikumus un pildīt gāzi tā, kā pildīja tēvi un vectēvi un, kad eksplozija izsitīs apkaimes māju logus, varēsiet vainot mani. Ja atradīsiet pietiekami lielu fragmentu, kuru būtu vērts vainot.

Wed, Jul. 26th, 2017, 01:00 pm
[info]unpy

Gan jau pēc bezmaksas zupas aizsūtīs turpat pāri ielai.

Wed, Jul. 26th, 2017, 01:15 pm
[info]sirdna

Domā, Āgenskalnā? To zupnīcu pārcēla uz citurieni, jo Visuma svaru kausos taisnības tajā dienā bija vairāk, nekā līdzjūtības.

Wed, Jul. 26th, 2017, 03:18 pm
[info]unpy

Visuma zupas kausā.

Wed, Jul. 26th, 2017, 03:23 pm
[info]puce

cik labi, ka es neko nezinu par šādu noteikumu un tā pārkāpumu, atiecīgi bez sirdsapziņas pārmetumiem to pāreju lietoju.
kā Tu uzzināji par šādu "noteikumu"?

Wed, Jul. 26th, 2017, 03:57 pm
[info]sirdna

OK, iespējams, ka es nedaudz pārspīlēju pasākumu un vispār :)

Šo noteikumu izlasīju Astras ielas Kaplī, kad tas bija svaigi izveidots no Statoila un es pirmoreiz tur uzpildīju gāzi. Tā kā viss bija tāds jauns un svaigs, tad, gāzi pildot un garlaikojoties, es pārlasīju lietošanas noteikumus, kas uzrakstīti uz uzpildes iekārtas. Precīzo formulējumu neatceros, bet tur bija minēts aizliegums lietot pārejas. Man tā likās diezgan aplama ideja, tāpēc to ignorēju un laimīgi pildījos tālāk.

Wed, Jul. 26th, 2017, 05:35 pm
[info]sirdna

"Neizmantot pāreju starp uzpildes vārstu un uzpildes atveri", ja gribam būt precīzi.