Fri, May. 5th, 2017, 12:51 pm

Runājot par augsto politiku, būs aplam interesanti, kad parīt par Francijas ķeizarieni iecels madam ļepen.

Lai gan es ceru, ka neiecels.

Viņa ir nesmuka un balss viņai kā ļaunās pamātes ļaunajai pamātei. Un tāds nelabvēlīgs acu skatiens, kurš vēsta "pagaidi tik, krupi, kad mēs ar tevi nonāksim telpā bez lieciniekiem".

Vēl par politiku runājot, tajos "uz galda uzklātā baltā palaga svētkos, jo galdauta mums nav un nevajag lieki domāt par karameles krāsas traipiem, kuri izceļas spožajā saulē", karoč, briesmīgi nikni salutēja šoreiz.

Vēl pusdivpadsmitos naktī es savā nepatriotismā vārtījos pa gultu un kunkstēju, kad reiz beigsies tā dārdēšana aiz loga.

Fri, May. 5th, 2017, 01:40 pm
[info]kautskis

Re, tad tak skaidrs, kāpēc iesaistīties polītikā! Kā var sēdēt malā, kad apkārt tik daudz nozombētu maitu, asinssūcēju un vienkārši neliešu?!?!

Fri, May. 5th, 2017, 01:44 pm
[info]sirdna

Lai pasaulei būtu cerība. Jo izrādīsies, ka pasaules pēdējais godīgais cilvēks (es) arī ir nozombēts maita, asinssūcējs un tā tālāk, un kā mēs varēsim dzīvot, zinādami, ka mums nav pat cerības, ka, varbūt, es tāds neesmu?

Ticību aizliedza, mīlestība maksā bargu naudu, tikai cerība vien atlikusi, to vajag saglabāt.

Fri, May. 5th, 2017, 01:50 pm
[info]gnidrologs

Ja tu uztaisīsi Latviju diženu (atkal), es par tevi balsošu.

Fri, May. 5th, 2017, 02:09 pm
[info]sirdna

Protams, uztaisīšu. Tas ir tik vienkārši!

Patriekšu visus, kas piezīdušies valsts silei. Valsts izzadzēji atdos visu, līdz pēdējam grasim. Sakārtošu sociālo pabalstu sistēmu, jūs nezināsiet, kur to naudu grūst! Radīšu desmitiem tūkstošu jaunu darba vietu, attīstīšu tādu starptautisko tirdzniecības centru, ka dižākās pasaules bankas kausies par tiesībām atvērt ofisu kaut vai Dobelē! Visā valstī izremontēšu ceļus, iekšējā un ārējā drošība mums būs tāda, ka kļūsim par vadošo NATO valsti! Uzbūvēšu mūri gar Krieviju un likšu Krievijai par to samaksāt! Uzvaras, tikai uzvaras! Mēs tā uzvarēsim, ka jums sāks griezties galva, jūs nespēsiet lasīt Delfus, pietiek, jūs kliegsiet, mēs nevaram izturēt šīs nepārtrauktās uzvaras!

Fri, May. 5th, 2017, 02:22 pm
[info]kautskis

Vispirms tak jātiek pie varas, lai uztaisītu.

Fri, May. 5th, 2017, 03:17 pm
[info]sirdna

Lai tiktu pie varas, ir jāapsola.

Pēc tam radīsies forsmažori. "Neviens nespēja iedomāties, ka veselības aprūpe ir tik sarežģīta!", kā teica kāds pazīstams kungs.