Fri, May. 5th, 2017, 12:51 pm

Runājot par augsto politiku, būs aplam interesanti, kad parīt par Francijas ķeizarieni iecels madam ļepen.

Lai gan es ceru, ka neiecels.

Viņa ir nesmuka un balss viņai kā ļaunās pamātes ļaunajai pamātei. Un tāds nelabvēlīgs acu skatiens, kurš vēsta "pagaidi tik, krupi, kad mēs ar tevi nonāksim telpā bez lieciniekiem".

Vēl par politiku runājot, tajos "uz galda uzklātā baltā palaga svētkos, jo galdauta mums nav un nevajag lieki domāt par karameles krāsas traipiem, kuri izceļas spožajā saulē", karoč, briesmīgi nikni salutēja šoreiz.

Vēl pusdivpadsmitos naktī es savā nepatriotismā vārtījos pa gultu un kunkstēju, kad reiz beigsies tā dārdēšana aiz loga.

Fri, May. 5th, 2017, 01:14 pm
[info]sirdna

Emm, tas par mani, par tiem riebīgajiem, kuri bārstās?

Es gan politikā nelēkšu, jo man dikti patīk internetos būt. A lasīt par to, kāds mērgis esmu bijis kopš dzimšanas, un visi mani ārlaulības bērni tvnetā sarakstīti pēc vārda, uzvārda un rases, un brūtes saliktas augstos amatos, kā esmu izzadzis valsti un miljonus sabāzis kaķim piederošos īpašumos caur Kaimanu salām kaut kur Floridā, un kā mani vajadzētu antidabiski izmantot ļoti dīvainiem dzimumdzīves variantiem, ne, tas ir pilnīgi lieki.

Fri, May. 5th, 2017, 01:16 pm
[info]kautskis

Jā, tas par to, ka daudz jauna par sevi uzzināsi, varbūt ir sarūgtinoši; cik var spriest pēc viņa pasīvi agresīvajiem izlēcieniem un tvītiem trijos naktī, arī Donaldam nenākas viegli ar to sadzīvot. Bet būs arī pielūdzēju ordas, padomā par to!

Fri, May. 5th, 2017, 01:31 pm
[info]sirdna

Ordas, like, seriously? Mums pa visu Latviju kopā viena kārtīga orda nesalasīsies, te vienkārši nav tik daudz cilvēku.

Also, ņemsim vērā smalko psiholoģiju. Lai cilvēks būtu puslīdz mierā ar sevi, jamam ir jāsaņem vismaz 5 pozitīvi impulsi uz 1 negatīvu. Tas ir, ļoti aptuveni izsakoties, manu pielūdzēju "ordai" jābūt vismaz piecas reizes lielākai par nepielūdzēju ordu.

Vai tu man vari garantēt, ka piecas sestdaļas Latvijas sēdēs tīklos, avīzēs, radio un televīzijā, un pilnā rīklē dziedās oziannas, kamēr viena sestdaļa bubinās par manām mahinācijām ar atraitņu un bāriņu pensiju fondiem?

Šaubos, šaubos.

Fri, May. 5th, 2017, 01:38 pm
[info]kautskis

Tas par tiem pieciem impulsiem tā ir smelts no pētījumiem vai drīzāk no feisbukā šērotiem postiem? Jo, ja tā ir, tad jēziņ, es esmu reālā pozitīvo impulsu deficītā.

Fri, May. 5th, 2017, 01:41 pm
[info]sirdna

Tu mani mudini uz ārprātīgu risku, jo šī 5/1 attiecība kopš kāda mirkļa man galvā ir ieķērusies, bet precīzos apstākļus neatminu. Feisbuka šāre tā nebija, tik tālu es vēl neesmu degradējies, bet, ja es tagad sākšu rakties atmiņā, no kurienes man tāda informācija, es varu netīšām atcerēties kaut ko baigu, piemēram, ka izlasīju to uz Gotiņas konfektes ietinamā papīra, un tas, ziniet, būs negatīvs impulss, jānudien.

Fri, May. 5th, 2017, 03:15 pm
[info]nure

Tas vismaz man galvā ieķēries no kaut kāda delfu rakstaa kur bērnam jāsaņem 5 uzslavas pret vienu nopēlumu!

Sat, May. 6th, 2017, 04:46 pm
[info]panacea

Cik atceros, lasīju par šito ar visām zinātniskajām atsaucēm.