Thu, Jul. 14th, 2016, 07:33 am

Rīta kontemplācijās par lietu dabu apskatīju kāršu paciņu, kura divas reizes bija izmantota zoles spēlēšanai. Tas ir, daļa kāršu nebija lietotas nemaz, ar otru daļu pāris vakarus bija spēlēta zole. Atšķirība ir visai jūtama.

Kontemplāciju turpinājumā vēroju Rīgas ūdens rēķinu par lietus nodokli, kurā paziņots, ka, tā kā manu īpašumu nebija iespējams (vārdi pasvītroti) apsekot, par koeficientu taps ņemts tas un tas. Pakontemplēju par savu neieņemamo cietoksni, pret kuru trīs mēnešus bez ēdiena, dzēriena un sievietēm dauzījās Rīgas ūdens inspektori, nesekmīgi pūloties to apsekot. Pakontemplēju par visiem tiem paziņojumiem papīra, papirusa, pergamenta un elektronu formātā, kuri, laikam, nāca straumēm vien, bet kaut kā aizskalojās garām. Tad aizvizinājos uz darbu, turpinādams prātot par apziņu un superego, un citām lietām, par kurām piedienas kontemplēt neapsekojamas pils īpašniekam.

Thu, Jul. 14th, 2016, 09:26 am
[info]bauda

Tās, ar kurām spēlēts, vairs nevarot izmantot zīlēšanai.

Thu, Jul. 14th, 2016, 09:33 am
[info]sirdna

Ja tās trīs dienas patur bīskapa svētītā sālī, tad var

Also, es tak nezīlēšu ar prastām kārtīm, kad man pa māju mētājas až divi komplekti īstenu Taro kāršu.

Thu, Jul. 14th, 2016, 10:18 am
[info]bauda

No otras puses, ja labi grib, arī Taro komplektu nav tik grūti pielāgot zolei, turklāt nemaz neliekot ciest mažoru arkānai

Thu, Jul. 14th, 2016, 10:38 am
[info]sirdna

Tur jāstīvējas ar mastiem. Kreiči bija zižļi/spieķi un pīķi bija zobeni, tas mulsina.

Kāravi par dukātiem un erceni par kausiem liekas vienkāršāk.

Thu, Jul. 14th, 2016, 09:39 am
[info]unpy

Nenoslinko, aizsūti viņiem mazu vēstulīti, kurā pieprasi paskaidrojumus - kā tas nākas, ka nebija iespējams apsekot, lai pamato, interesanti taču. Vecums nāk virsū, kaut kad jau šitādām izklaidēm jāsāk trenēties.

Thu, Jul. 14th, 2016, 09:48 am
[info]sirdna

mhm, akurāt tagad sēdu un saceru šādu vēsti :)

Labticīgi pieņemu, ka viņiem fiziski nav cilvēku, kas to darītu. Also, viņi tai savā vēstī solās apsekot manu Nekurnekadzemi līdz 31.decembrim (kad būs ļoti labi redzams, kura truba iztek zālājā un kura - uz grunts seguma, tur visādi koeficienti mainās)

Thu, Jul. 14th, 2016, 11:23 am
[info]sirdna

Also, izpētot koeficientu tabulu, mani pārņem bažas, ka apsekošanas rezultātā summa pieaugs.