Tue, Jun. 28th, 2016, 09:46 am

Vai gūgle zina ko tādu, ko es nezinu? Nepārtraukti lien virsū hemoroīdu ārstēšanas reklāmas. Tādā garā, ka "Laimonis no Vangažiem atklāja šo savādo metodi un satracināja ārstus" un "atbrīvojieties no sāpēm, tas iekļausies jūsu budžetā" un ko tik ne vēl.

Man ir dažas problēmas, bet hemoroīdi nav viena no tām, es pat gūglē neesmu meklējis "desktop background high resolution hemorrhoid", man uzvārdā nav Hemoroīds, ko viņi man piesienas?

Tue, Jun. 28th, 2016, 10:22 am
[info]unpy

Mjā, izrādās, mēs esam dikti atšķirīgās dēmonogrāfiskajās grupās, apskatījos, man piedāvā tikai dārza baseinus, detoksikācijas plāksterus, priecīgus līgosvētkus un Спринклерные подводки для систем пожаротушения.

Tue, Jun. 28th, 2016, 10:27 am
[info]sirdna

Hm, tu esi tāds uz šķidrumiem orientēts dēmonogrāfs, tātad.

Tue, Jun. 28th, 2016, 10:31 am
[info]kautskis

Tas ir drusciņ sīkāk, Viņi Zina vai vismaz Nojauš ne tikai aptuvenu vecumu, bet arī ģimenes stāvokli, intereses, veselību un tādā garā. Viņi Nezina tā uz 100%, tāpēc regulāri nošauj gaŗām, pieņemot, ka visi, kas atbilst kaut kādam vienam profilam (un to profilu Viņiem ir gana daudz), interesēsies par to un to.

Tue, Jun. 28th, 2016, 10:40 am
[info]sirdna

Hm, man hemoroīdi un unpijam ugunsdzēsēju sprinklerzemūdene, totāli revolucionārs aparāts zemūdens ugunsdzēšanas nozarē.

Pie tam es vairākas reizes esmu taisījis tās reklāmas ciet un cītīgi rakstījis "Kremlis, Staļinam", ka tas uz mani neattiecas, atpišās no manis un tas aizskar manas reliģiskās jūtas, bet tieku ignorēts.

Lai gan pasākums šo to apgūst, vakar piedāvāja nopirkt sievu no Ukrainas, lēti un labi.

Tue, Jun. 28th, 2016, 10:42 am
[info]sirdna

ā, sajaucu, подводки, nevis подлодки.

Nu, gadās.