Mon, Jun. 27th, 2016, 07:25 am

Par augsto politiku runājot, cik nu redzu, UK atskan vismaz daži pīkstieni, ka "mēs tā gluži negribējām" un "mēs tagad ilgi domāsim". No ES puses lielkungi ir asi un strikti, viss, cauri, jājiet pa trasi un tūlīt pat.

ES lielkungi to dara tāpēc, lai, kamēr UK lielkungiem ir aste bluķī, izsistu labākus bonusus, nevis ļautu sagrupēties un saprast, kas īsti notiek?

Mon, Jun. 27th, 2016, 12:35 pm
[info]sara

ja, ma jau skjiet, ka par tam alagm ir parspileti. ja godigi tad enter ierednja alag ir mazaka ka bija LV ziedu laikos. Tad visi valsts sekretari un departamentu vaditaji caur vadibas ligumeim sanema ap 3000 tkst. LVL. Un Valsts sekretari pat lidz 6000 LVL. Patreiz LV Bankas direktors, ielo uznemuy vaditaji sanem daudz vairak ka videjs ierednis. Un es nerunaju seit par lumpenu proletariat LV, kas raksta delfu komentarus, jo,lai ienmetu sos amatus ES ir jabut labia izglitibai un kvalifikacijai. ta ka tie, kas pasi grib tikai luzeret, nemacities ari nav neko citu plenijusi.

Un tas ir tikai LV piemers, kur es paslaik vismaz redzu sava nozare, ka videja ranga specialist sanem ari sobrid vairak ka videjs ierednis EK. Un tad pasaktiem uz Skandinaviju, Vaciju, Niderlandi, UK- no sim valstim vispar cilveki vairs nepiesakas EK dienesta - tiesji delj zemam algam !