Fri, Jun. 19th, 2015, 11:35 am

Man ir kaut kāda organisma īpatnība, ka es nejaudāju ilgi runāt pa mobilo. Desmit minūtes ir spīdzināšana, ziniet. Un ne jau garīgu problēmu dēļ, lai gan kā nu bez tām. Vienkārši neesmu ieviesis brīvroku sistēmu, mea culpa, un tāpēc runāju pa telefonu pa vecu ļaužu modei - turēdams to pie auss.

Varbūt pie vainas ir mana kleinā stāja (tajā es vainoju pundurus, kuru dēļ uz planētas neražo manam augumam piemērotas mēbeles un vispār neko, ok, mēbeles jātaisa pašam, ko arī darīšu garos ziemas vakaros, apledojušiem punduriem grabot pret loga rūtīm), lūk, vai arī esmu neticami stiprs un mani muskuļi no tā sametas kunkuļos, bet es fiziski nejaudāju noturēt telefonu pie auss ilgāk par minūtēm piecām. Pēc tam man sāk sāpēt roka, aizvien baisāk un mokošāk, tad es to atbalstu ar otru roku, es atspiežos pret mājas sienu, galdu, grīdu vai kaudzē sakrautiem punduriem. Es mēģinu turēt telefonu pie otras auss, bet otra auss nav radusi dzirdēt telefonu un atsakās uztvert informāciju.

Tādas, lūk, 21.gadsimta problēmas.

Fri, Jun. 19th, 2015, 12:35 pm
[info]unpy

Man pēc pirmajām divām minūtēm sāk gurt muskuļotā auss, savukārt. Un vinkārši riebjas runāt pa telefonu. Kad kādam jāzvana, vairākas minūtes jāsaņemas, cerībā, ka tomēr šajā laikā uzsprāgs milzu vulkāns, zemeslodē ietrieksies gigantisks meteors, sāksies atomkarš vai ercenģelis Michaēls sāks pūst bazūnēs. Diemžēl, parasti nekas no augšminētā nenotiek un jāzvana vien ir.

Fri, Jun. 19th, 2015, 01:15 pm
[info]sirdna

Kāds tu nepacietīgs, laikam jaunās asinis trako.

Es parasti nogaidu vismaz mēnesi.

Fri, Jun. 19th, 2015, 02:29 pm
[info]di_wine

Man tas pats! :D
Plus vēl tas, ka pēc 5 min sarunas jau apnīk runāt un gribas ātrāk visu pārtraukt, jo vairs nespēju koncentrēties - tas laikam vecuma marasms? :)

Fri, Jun. 19th, 2015, 02:48 pm
[info]lidot

pievienojos problēmai. ja kāds manā ausī runā ilgāk par 2 minūtēm, man sāk likties, ka bezjēdzīgi tērē manu laiku un rokas resursus. garrunātājiem diemžēl parasti svarīgāk ir vienkārši runāt, un tiem plūdiem pat grūti iespraukties pa vidu ar savu "zini, moška vēlāk/citreiz/klātienē?"

Fri, Jun. 19th, 2015, 03:02 pm
[info]delvira

man ir cita problema - brivroku sistemu lietoju, jo jaruna pa skype/telefonu ir daudz, bet es neprotu runat, ja abas ausis ir aizbastas. man ir SEVI JADZIRD :)

Fri, Jun. 19th, 2015, 05:45 pm
[info]nova

cienītais, jūs neesat savā bēdā viens. lai būtu baismīgāk, varu padalīties ar savām šausmām iepriekšējā darbā, kad slinki kolēģi, kas nevīžoja savus iepirkumu sarakstus (kas nav batons ar kefīru, bet 300 pozīcijas dažādu industriālo ķīmiju) atsūtīt failā uz e-pastu, bet gribēja tos IZRUNĀT. vari iedomāties, ko tas nozīmēja - man bija jātur klausule pie auss STUNDU, pēc tam šķita, ka smadzenes ir izsautētas

Fri, Jun. 19th, 2015, 10:25 pm
[info]sirdna

hm, atkal izrādās, ka neesmu unikāls savā ciestmē.