Wed, Aug. 13th, 2014, 10:52 am
Ārprāta robeža

Interesanti, kur mēs katrs novelkam robežu starp racionālo, puslīdz racionālo un galīgo sviestu.

Piemēram, seno dienu reklāmas ar bebra kungu, zobu pastu un sniegbaltajiem zobiem. Bebrs runā? Normāli, protams, visi runā, bebri, šmebri, govis un tējkannas. Bērni nevis krīt histērijā, bet gan sarunājas ar uzzīmēto bebru? Parasta lieta, bērni vispār sarunājas ar dajebko, mhm. Bebrs tīra zobus ar zobu pastu? Protams, kādam jau tas jādara, es netīru, tu netīri, nu, tad vismaz bebrs. Bebram ir balti zobi? Nē, nekādā gadījumā, no pasaran. Te mēs novelkam strīpu un sakām, ka šitas neies cauri, aiz mums ir Dainu skapis un Kaspars Dimiters un atkāpšanās te nebūs. Uzzīmētam runājošam bebram, kurš tīra zobus ar pastu, baltu zobu nevar būt!

Vai tas begemoc ar sunnici, kuri kādā nepabeigtā šedevrā izpilda ziņģi par lauvas gulēšanu. Begemots stāv uz pakaļas kājām, dzied skaidrā cilvēku valodā un ar šķību aci blenž uz suni, kurš izpilda visādas piedauzības? Mhm, protams, viss normas robežās. Begemotam ir nepāra skaits zobu, pie tam vidējais katrā žoklī tur arī atrodas - pa vidu? Nope, nevar būt, mūs cenšas apmānīt, Gēbelss, VVH, ilumināti, palīgā!

Zobiem ir liela nozīme ārprāta kontrolē.

Wed, Aug. 13th, 2014, 11:47 am
[info]formica: begemoc ar sunnici jeb ārprāta kontrole :D


This video contains content from SME, UMG, Made In etaly, FR Copyright Removal, Sony ATV Publishing and Believe Music, one or more of whom have blocked it in your country on copyright grounds.
Sorry about that.

Wed, Aug. 13th, 2014, 12:26 pm
[info]sirdna: Re: begemoc ar sunnici jeb ārprāta kontrole :D

kurā kantrī tas ir? Latvijā rāda.

Wed, Aug. 13th, 2014, 12:52 pm
[info]formica: Re: begemoc ar sunnici jeb ārprāta kontrole :D

.fr

Wed, Aug. 13th, 2014, 12:52 pm
[info]bljanna

Bļanna sapriecājās - šausmonīgi foršs sunnīc.

Thu, Aug. 14th, 2014, 07:56 pm
[info]imago_dei

šis, šķiet, ir viens no maniem iecienītākajiem cibas poustiem, thx