Tue, Aug. 21st, 2012, 04:45 pm

Gy. Es esmu traki maigas dabas cilvēks, pa ietvi eju, modri sarāvies čokurītī un skanēju apkaimi, vai netuvojas velosipēdists. Velosipēdistus es cienu un godāju, cik vien mana riebīgā dvēsele spēj, totāls respekts, nudien.

Bet tas izdzimtenis, kas pa Valdemāra ielas ietvi (ne pa to pusi, kur ir veloceliņš, protams) laida, gaiņādams gājējus ar saspiesta gaisa signāltauri, nav pelnījis ne godu, ne cieņu, vispār neko, pat sava stulbā suņa mīlu viņš nav pelnījis. Lāsts pār viņu.

Wed, Aug. 22nd, 2012, 12:05 am
[info]cloned_pt: Re: kas vainas signāltaurei?

cik atripināts šosezon?

Wed, Aug. 22nd, 2012, 12:21 am
[info]eermaniitis: Re: kas vainas signāltaurei?

signāltaurei moš nekas - bet kājāmgājējam var likties par šokējoši skaļu

par to cik apripināts es nez - otrā ķēde ;) es spidometru izmetu nahui pēc trešās sezonas - draņķis un mēsls - vai nu salūzt vai nestrādā vai vispār nah!

Wed, Aug. 22nd, 2012, 08:03 am
[info]sursurs: Re: kas vainas signāltaurei?

nju, piem., man šobrīd nav nekā (izlīdzos ar pieklājības frāžu (uz ietves) vai lamu vārdu (uz veloceliņa) bārstīšanu mežonīgā ātrumā un skaļumā), un kkā vairāk simpatizē signāltaure nevis zvaniņš - mok jāiemācās tā taure tā "maigāk" pataurēt :D
Vnk es tik reti esmu uz ietves, ka taure būtu noderīgāka, jo ar to pacenšoties var dabūt iespaidīgāku troksni, lai autovadītāji arī dzird :D

Wed, Aug. 22nd, 2012, 08:53 am
[info]sirdna: Re: kas vainas signāltaurei?

konkrēto tauri nevar taurēt maigāk vai nemaigāk. Tai ir divi stāvokļi - 90 decibeli vai klusums.

Wed, Aug. 22nd, 2012, 12:56 pm
[info]sursurs: Re: kas vainas signāltaurei?

a žaļ... :(