Fri, Oct. 21st, 2011, 03:02 pm

Tā, par būtisko.

Ko lai taisa pusdienās? Palūgšu bez visiem šitiem glazētajiem karameļu rozmarīniem un "pajem vakardienas fazāna cepeti un apviļā tapiokas miltos". Kaut ko cilvēcīgu, no pieejamām izejvielām, kuras nepārdod tikai vienā interneta veikalā pa otrdienām, un kas nav kails cepts aļi vārīts kartupelis, a?

Fri, Oct. 21st, 2011, 07:05 pm
[info]delvira

piebilde no cilveeka parastaa(no komentariemm rodas iespaids, ka visi te ir pavaari) - svaigu galju griezt ir sikums salidzinajuma ar to, ka taam aknaam javelk nost pleeve. vismaz toreiz pirms vismaz 7 gadiem man to naacaas darit un es atceros ar shausmam vel sobaltdien.

Mon, Oct. 24th, 2011, 11:24 am
[info]eermaniitis

pastāsti par tām plēvēm

visu dzīvi esmu pircis aknas un nekādas plēves neesmu meklējis

nopērc, atnes mājās, noskalo, sagriez gabalos, liek uz pannas