Fri, Oct. 21st, 2011, 03:02 pm

Tā, par būtisko.

Ko lai taisa pusdienās? Palūgšu bez visiem šitiem glazētajiem karameļu rozmarīniem un "pajem vakardienas fazāna cepeti un apviļā tapiokas miltos". Kaut ko cilvēcīgu, no pieejamām izejvielām, kuras nepārdod tikai vienā interneta veikalā pa otrdienām, un kas nav kails cepts aļi vārīts kartupelis, a?

Fri, Oct. 21st, 2011, 04:58 pm
[info]sirdna

mmm...griezt un gatavot svaigas dzīvnieku miesas, tas man vienādiņ licies sarežģīti. Kā var zināt, ka viņa gatava? A ja nu ne? A ja nu tur iekšā ir zaļš un asiņains?

Ar kartupeli tu vismaz zini, kādā pozīcijā esi. Ja arī neizvārīts, tad tomēr tāds nevainīgāks liekas.

Fri, Oct. 21st, 2011, 05:59 pm
[info]eermaniitis

dažas tautas aknas ēd svaigas ;) un ne brīdi to nenožēlo

ja nav izcepusies un liekas par jēlu - met atpakaļ uz pannas ;)

un pusvārīts kartupeli - bweee

Fri, Oct. 21st, 2011, 06:00 pm
[info]eermaniitis

mērcētas auzu pārslas vienmēr paliek kā izeja no dzīves grūtajām situācijām 'DDDD

Fri, Oct. 21st, 2011, 07:05 pm
[info]delvira

piebilde no cilveeka parastaa(no komentariemm rodas iespaids, ka visi te ir pavaari) - svaigu galju griezt ir sikums salidzinajuma ar to, ka taam aknaam javelk nost pleeve. vismaz toreiz pirms vismaz 7 gadiem man to naacaas darit un es atceros ar shausmam vel sobaltdien.

Mon, Oct. 24th, 2011, 11:24 am
[info]eermaniitis

pastāsti par tām plēvēm

visu dzīvi esmu pircis aknas un nekādas plēves neesmu meklējis

nopērc, atnes mājās, noskalo, sagriez gabalos, liek uz pannas