Fri, Oct. 21st, 2011, 03:02 pm

Tā, par būtisko.

Ko lai taisa pusdienās? Palūgšu bez visiem šitiem glazētajiem karameļu rozmarīniem un "pajem vakardienas fazāna cepeti un apviļā tapiokas miltos". Kaut ko cilvēcīgu, no pieejamām izejvielām, kuras nepārdod tikai vienā interneta veikalā pa otrdienām, un kas nav kails cepts aļi vārīts kartupelis, a?

Fri, Oct. 21st, 2011, 04:11 pm
[info]biezpientaure

tai zupai ir vairācijas - klāt blenderē ceptus sīpolus, vai necep bet tikai izvāra kopā ar ķirbi. Tur vēl labi iet klāt karijs.
Par sieru zupā nebiju iedomājies, labāk to ēdu atsevišķi, bet pie ķirbja klāt iet labi, odobrjam. Hints ja gatavo pirmo reizi - ūdeni vajag ļoooti maz, jo to vajag tikai tik lai ar tvaikiem izšķīdinātu ķirbi un tas jau pats iztek šķidrumā. Ja būs daudz ūdens tad zupa sanāks ūdeņaina.

Fri, Oct. 21st, 2011, 04:16 pm
[info]lavendera

Es sāku ar to, ka pelējumsieru pēc Tantes receptes liku tomātu zupā, pēc tam sapratu, ka ķirbju zupā arī garšīgi.

Fri, Oct. 21st, 2011, 04:54 pm
[info]sirdna

pilsoņi, pilsoņi! Atcerieties, ar ko jums ir darīšana! Kāds karijs, kāds tvaikos šķīdināts ķirbis, kamōn...

Fri, Oct. 21st, 2011, 04:59 pm
[info]lavendera

krāsnī ceptas siermaizītes :)

Fri, Oct. 21st, 2011, 05:00 pm
[info]sirdna

nu re, tā jau ir cita runa.