Mon, Sep. 12th, 2011, 04:40 pm
Sāpes ir tikai jūsu galvās, kā mācīja grāfs Drakula, sprauzdams zemniekus uz mieta

Tā ir ar to uztveri. Šorīt sūcu rīta kafiju un lasu žurnālu par tējām, kafijām un visu, kas dzīvē skaists. Īpaši iegrimstu tēju sadaļā. Bildes smukas, tikai teksts pārlieku izraibināts ar izsaukuma zīmēm un vārdiem "satriecoši! fantastiski! unikāli! kā neviens visā pasaulē!". Nuja. Lasu un dzeru, lasu un dzeru un tad sāku domāt, kāpēc mana tēja ir tik pretīgi rūgta?

Tad aptveru, ka vispār tā ir kafija, bet tā arī netiku vaļā no sajūtas, ka dzeru nevis visai gardu kafiju, bet kaut kādu pretīgu tēju...

Mon, Sep. 12th, 2011, 04:49 pm
[info]bozena

Šite rakstīts, ka kafija un melnā tēja ir no Sātana, ja.
http://woman.delfi.lv/dzivesveids/ezoterika/ka-mes-no-raditajiem-klustam-par-kalpotajiem.d?id=40576935

Mon, Sep. 12th, 2011, 04:54 pm
[info]sirdna

Lai tak ir no Sātana, vai tad es ko iebilstu.

Starp citu, kosmoterapija ir no Belfegora, homeopātija no Astarota un Reiki terapija no Asmodeja, man ir neapgāžami pierādījumi.

Mon, Sep. 12th, 2011, 05:09 pm
[info]bozena

Bet no Anubisa kas? :)

Mon, Sep. 12th, 2011, 05:16 pm
[info]rediiss

es, vot, gribēju palasīt par to sātana kafiju. bet nobijos. tur tādas šausmu lietas sarakstītas. es nevaru.

Mon, Sep. 12th, 2011, 05:21 pm
[info]bozena

Es izlasīju un varu atreferēt, ka LEGO klucīši arī no Tumsas spēkiem un algtots darbs pats par sevi. Visinteresantākā tēze - cilveks mūsdienās nevar izdzīvot neka nestrādājot. Tiešām traki.

Mon, Sep. 12th, 2011, 05:27 pm
[info]rediiss

aa, klucīši arī! jā, man jau likās. lai gan man ir aizdomas, ka šitie pečuki un kā nu tur visus tos ārprātus sauc, ar ko mūsdienās bērniem liek spēlēties, arī jau nu nav no meža elfiem gaismas apdvestajiem. novirzījos. jā, es tieši par to darbu divas rindkopas izlasīju. traki, vaine. varētu padomāt, ka agrāk ļaudis nestrādāja un viss viņiem bija. ieskaitot laimi un pilnu vēderu. a tagad tāda sērga uznākusi, nnja. jāstrādā. baisi.