Mon, Apr. 25th, 2011, 09:42 pm

Palasīju žurnālus un samulsu pavisam. Viestura Rudzīša intervijā viņš piezīmē, ka pirms 5-7 tūkstošiem gadu cilvēkiem pa lielam nav bijis nojausmas, kā rodas bērni. Kniebšanās esot jauks laika kavēklis, a bērni rodas sievietēm pašām no sevis, tā mūslaikos domā, ka senlaikos tā domāja.

Kamōn. Dziļi dzīvgudrie, tikai to pareizo ēdošie (ne glāzes kokakolas, ni un ni! Tikai strukturēts ūdens), saskaņā ar dabas harmonijām vibrējošie senajie viedajie nebija šito atkoduši?

Kaut kas neštimm.

Tue, Apr. 26th, 2011, 09:24 am
[info]sirdna

jautājums bija tāds - ko tie senie pēpuki vispār sajēdza no dabas, medicīnas un vispār jebkā? Jo rodas aizdomas, ka neko viņi nesajēdza.

Tue, Apr. 26th, 2011, 09:36 am
[info]eermaniitis

;) he, tad mani no taisnā ceļa tā kokakola nodzina ;)

bet laikam ka viedoklis par senajiem pēpukiem bijis nepareizs, jo edz, pat tādi auglības svētki kā jāņu svinēšana bija ar obligāto kniebšanās sadaļu

tas, ka tagad to kniebšanos izlaiž un apstājas uz alus dzeršanas un mauriņa pievemšanas neko neliecina par senajiem pēpukiem ;)

ir pat doma, ka pie ugunskuriem uz kalna sēdējušas tikai ciema daiļavas un ciema puišiem uz to kalnu bijis stingri noliegts nākt, bet nākuši no kaimiņu ciematiem - tā teikt lai kumeļi leknāki un odi barotāki ;)