Tue, Mar. 15th, 2011, 12:33 pm

Nekad nav labi. Re, latvieši ir pēkakas, jo ārzemēs, raugi, tur visi turas cits pie cita iekrampējušies, kur viens pakistānis, tur tūlīt būs viss ciems klāt, vai atkal poļi un leiši, tikai pēkakas latvieši katrs pats par sevi, fuj.

Abet, kad latvieši mēģina laboties un pieņem darbā radus, draugus un korešus, tad atkal viņi ir pēkakas, jo tā arī nav brīv, korumpcija, fuj, radus līdzi vilkt ir kauns un arī negods pie viena!

Ta ko ta lai latvieša cilvēks dara?!

Tue, Mar. 15th, 2011, 01:06 pm
[info]puce

Jābaidās no tā, ka kāds radinieks vai klasesbiedrs pirms Tevis nekļūst par Liela Amata Ieņēmēju - jebkuri Tavi turpmākie mēģinājumi tuvināties viņa darbības jomai būs apšaubāmi. Kur nu vēl kursabiedri - pat neskatoties uz to, ka viņi principā ir paredzēti darbībai vienā jomā.

Un tas viss pie mazās ta Latvijas... Moš pirms visām šīm riešanām par pieņemtiem ratiem un traukiem vajadzētu viņu atbilstību ieņemamajam amatam apskatīt.

Tue, Mar. 15th, 2011, 01:46 pm
[info]sirdna

Objektivitāte ir galēja izmisuma pazīme...tik traki jau vēl ar mums nav.

Tue, Mar. 15th, 2011, 02:07 pm
[info]dunduks: atkal es varētu būt īstais kandidāts :-)))

jāsaka, ka man šādā ziņā ir paveicies - ne klases biedri, ne kursu biedri nekur amatos nav, radinieki arī nē :-)

p.s.
"atkal", jo Muuks pāris dienas atpakaļ proponēja, ka eksaktie nederot, humanitārie nederot, bet vajag plašāku izglītību un man kā bibliotekāram viss sakrīt :-)