Thu, Sep. 17th, 2009, 04:08 pm

Vadzi, cik kafijas pupiņu top izmantots, lai uztaisītu tasi ņipras kafijas? Man dzīves ceļā pagadījās sauja kafijas pupiņu šokolādē, nograuzu, un tagad jūtu nedabiskus mundruma uzplūdus. A cik es sagrauzu, tasītēs rēķinot?

Thu, Sep. 17th, 2009, 04:27 pm
[info]kangaroo

Man domāt tasītei ar kādām 15 būtu jāpietiek. Bet ņem vērā, ka ņiprums pēc uzliešanas tajos biezumos vēl paliek , tāpēc varētu būt tā, ka tasītes ekvivalents nograuzumos varētu būt par 30% a to i 50% mazāks. T.i. ja nedzer, bet nograuž, tad var konkrēti ieekonomēt.

Thu, Sep. 17th, 2009, 06:09 pm
[info]eermaniitis

12-13 ja taisa automāts, kas pats maļ un servē ;)

Thu, Sep. 17th, 2009, 10:15 pm
[info]sirdna

Tad es kādas tases trīs būšu iegrauzis

Thu, Sep. 17th, 2009, 04:36 pm
[info]divi_g

Pieskaiti arī cukuru no šokolādes.

Thu, Sep. 17th, 2009, 04:36 pm
[info]zintish

šokolāde jau ar savu daļu enerģijas piemet klātan.
par ekvivalentu gan nezināš

Thu, Sep. 17th, 2009, 04:58 pm
[info]simamura

maltos biezumos diezgan daudz ņipruma paliek. grauzt pupiņas ir jaudīgāk nekā izspiest to vairākos espresso