Thu, Sep. 3rd, 2009, 01:12 pm

Interesanti.

Es jau biju iedomājies, ka ābolu ēšana ar visu serdi ir reta dabas parādība.

Ja pareizi atminos, tad man bija problēmas ar noteikšanu, kur tad ābolam sākas serde. Tad nu ēdu nost visu, kas bija.

Thu, Sep. 3rd, 2009, 01:45 pm
[info]antuanete

Man vienmēr licies riebīgi, ka cilvēki neēd serdes un tad viņas tādas apbrūnējušas nēsā apkārt, kamēr izmet, vai arī viņas kaut kur uz galda stāv. Cik esmu dzirdējusi, citiem atkal riebīga šķietot ābola ēšana ar visu serdi :)

Thu, Sep. 3rd, 2009, 02:39 pm
[info]lavendera

Salasījusies, ka ābolu sēkliņās ir jods, kas nepieciešams vairogdziedzerim, vienu laiku es griezu ābolus uz pusēm un tad ēdu nost, atstājot tikai kātiņu. Citādi nevar visu noēst, jo es ļoti labi pamanu, kur sākas serde.