Wed, Jun. 3rd, 2009, 05:40 pm

Mani jau ilgus gadus plosa jautājums - kurš vīns ir labs?

Visādos veselības žurnālos ik pa brīdim starp melno pirti, brūkleņu klizmu un enerģētisko vingrošanu saullēkta brīdī pavīd frāze "...un reizēm iedzeriet glāzi laba vīna"

A kurš vīns ir tas labais? Tas, kurš garšo vīna ekspertiem, kuri to gurdzelē pa muti, blenž pret gaismu cauri un pēc tam izrunājas par citrusu mandelēm un maigo meloņu pēcgaršu ar sēņu piesitienu bietē, vai arī tas, kurš garšo man, bet vīna eksperts mani ar pliku roku nosistu, ja es ar to plātītos, mol, skat, ko es SuperNetto par latu piecdesmit dabūju!

Wed, Jun. 3rd, 2009, 06:52 pm
[info]eermaniitis

droši vien ka nē - neesmu uzdūries, bet ja tu saki ka ok, tad planka tiek samazināta uz 2,50!

Wed, Jun. 3rd, 2009, 07:12 pm
[info]mamuts

2,50? Joptvaimaķ, 2,50??? Bļe, ku' žēl, ka es pagājušogad vīnu netaisīju - būtu Tev, ko parādīt un pastāstīt, cik maksā LABS vīns un ne jau no sūda vīnogām ar sulfītiem un citu huiņu, vai, pasarg' die's, beaujeaulee, božolē - svaigs, nenorūdzis viņķelis... :PPP
Vairāk klausiet šitos EkSpErTuS, kuriem svarīgi iestāstīt, ka jāpērk hz kādas samazgas par Ls 150 pudelē, jo tur ir piepilinātas esences, kas arī dod to "burvīgo" aromātu, nah.
Parastākās meža ogas, jāņogas, upenes krāsai un smaržai, cukurs un ūdens - un viss, vairāk NEKO nevajag labam ziemas vakaram. Vai arī drusku pīlādžu kopā ar āboliem - sanāks patīkams longdrinks, rūgtens, kausiņš pirms gulētiešanas un miegs būs ciešs un no rīta nekas nesāpēs.

Wed, Jun. 3rd, 2009, 07:40 pm
[info]eermaniitis

kā tu labi vari noprast, tad es vīnus NEDZERU jo pēc pāris glāzēm mans kuņģa skābes līmenis zaškaļivajet - cik es nopratu, tad sirdna ar vīnu ikdienā nelieto, tad lūk, nopērkot pa 3 (vai ungāru vīnu gadījumā 2,50) lvl tu neriskē uzdurties uz AK VAI VAI ekspertu viedokļa - vai arī šī iespējamība tiek samazināta līdz minimumam ;)

paštaisītais - nu jā! bet ne vai ikkatram ir paštaisītais un ne ikkatram ir mamuts ar paštaisīto, tā ka nākas knapināties ;)