Wed, Jun. 3rd, 2009, 05:40 pm

Mani jau ilgus gadus plosa jautājums - kurš vīns ir labs?

Visādos veselības žurnālos ik pa brīdim starp melno pirti, brūkleņu klizmu un enerģētisko vingrošanu saullēkta brīdī pavīd frāze "...un reizēm iedzeriet glāzi laba vīna"

A kurš vīns ir tas labais? Tas, kurš garšo vīna ekspertiem, kuri to gurdzelē pa muti, blenž pret gaismu cauri un pēc tam izrunājas par citrusu mandelēm un maigo meloņu pēcgaršu ar sēņu piesitienu bietē, vai arī tas, kurš garšo man, bet vīna eksperts mani ar pliku roku nosistu, ja es ar to plātītos, mol, skat, ko es SuperNetto par latu piecdesmit dabūju!

Wed, Jun. 3rd, 2009, 07:40 pm
[info]eermaniitis

kā tu labi vari noprast, tad es vīnus NEDZERU jo pēc pāris glāzēm mans kuņģa skābes līmenis zaškaļivajet - cik es nopratu, tad sirdna ar vīnu ikdienā nelieto, tad lūk, nopērkot pa 3 (vai ungāru vīnu gadījumā 2,50) lvl tu neriskē uzdurties uz AK VAI VAI ekspertu viedokļa - vai arī šī iespējamība tiek samazināta līdz minimumam ;)

paštaisītais - nu jā! bet ne vai ikkatram ir paštaisītais un ne ikkatram ir mamuts ar paštaisīto, tā ka nākas knapināties ;)