Fri, Aug. 15th, 2008, 01:15 pm
"Wanted"

No kino ekrāna Morgans Frīmens bargi raugās man acīs un vaicā - kas tu būsi, aita vai vilks?! Ar zemtekstu, ka, ja būsi aita, tava dzīve nebūs pat apvemšanās vērta un pusdienās būs šašliks.

Protams, ja Morgans Frīmens personīgi raudzītos man acīs un izbrēktu šādus jautājumus, pastiprinātus ar manā kontā ieskaitītiem x miljoniem, Andželīnu Džoliju par brūti un reģenerējošām vannām, kurās nodzēries krievs izdakterē pat klīniskus miroņus, es braši atbildētu, ka būšu vilks, dižens asasīns un diriģēšu pasaules politiku saskaņā ar uzpumpētu aužamo steļļu norādījumiem. Aha.

Tā kā Morgans Frīmens to nedara un Andželīna visu laiku adoptē visādus smurguļus, bet mani nemaz, tad es labāk pie aitām. Kāpēc? Mācos no mātes Dabas. Zālēdāji ir lielāki un stiprāki par plēsējiem, kāpēc man jāstājas lūzeru pusē?

Fri, Aug. 15th, 2008, 01:56 pm
[info]kangaroo

Es pat nezinu kas no tā visa būtu vilinošāks, ja būtu ļauts izvēlēties tikai vienu- x miljoni kontā, Andželīna Džolija par brūti vai par mammu, vai reģenerējošas vannas, kurās nodzēries krievs izdakterē pat klīniskus miroņus.
  1. Ja Andželīna labprātīgi kļūtu par brūti, tad kazi arī x miljoni kontā vairs nebūtu problēma, jo tā meiča prot naudu taisīt.
  2. Ja adoptētu... Diestozin! Divmātība Latvijā ir atļauta? Bet jā- nauda būtu pat vēl drošāk kā iepriekšējā variantā.
  3. x miljoni kontā, savukārt, neizbēgami radītu situācijas, kad ne tādas vien andželīnas pašas lakstotos apkārt (katra sieviete spēj padarīt vīrieti par miljonāru, ja pirms tam ir bijis miljardieris!).
  4. Bet reģenerējošās vannas dotu iespēju tos miljonus pašam godīgi nopelnīt.
I neprasi, ko es izvēlētos...

Fri, Aug. 15th, 2008, 02:02 pm
[info]sirdna

4.punkts - kādā veidā?

1. un 2. punkts - vispār es atbildēju, bet tad pārdomāju. Vot, ieviesīšu sev otru ego (pagrīdes triljonārs), tad arī atbildēšu.

Fri, Aug. 15th, 2008, 02:48 pm
[info]kangaroo

Tas ir kā "kādā veidā"?! Jaseņ peņ- ārstējot tos, kas ir nonākuši klīniska miroņa statusā vai arī tīri kosmetoloģiska efekta meklējumos.

Fri, Aug. 15th, 2008, 02:09 pm
[info]susure

tu man šodien gandrīz uzskrēji virsū , apmierināti sūkdams kolu, un pat nepamanīji manus vārgos sveicināšanās mēģinājumus.

Fri, Aug. 15th, 2008, 02:29 pm
[info]sirdna

Nekā tamlīdzīga.

Es apmierināti sūcu Magdonalda lielo vaniļas kokteili. Vienu no retajiem ēdieniem, ko šobrīd varu sakošļāt.

Nuja...citreiz sveicinies uzkrītošāk!

Fri, Aug. 15th, 2008, 02:52 pm
[info]mako

piem, sāc ar labi tēmētu spērienu pa potīti. Un tad, kad pievērdsta uzmanība, sveicinies :))

Fri, Aug. 15th, 2008, 03:29 pm
[info]puce

vai pakutināt pēdas. kaut ko tādu viņš noteikti pamanītu :-DDDDDDD

Fri, Aug. 15th, 2008, 02:13 pm
[info]barvins

Gaļēdāji ir atkarīgi no zālēdāju gaļas, tāpat kā Latvija no Krievijas gāzes. Savukārt zālēdāji ir atkarīgi no zāles, narkomāni sasodītie:P