Fri, Dec. 1st, 2006, 02:26 pm

Burkšķamais uznāca.

Viena no apnicīgākajām un garlaicīgākajām lietām ir izklaide. Jebkas - aizraujošākā grāmata, smieklīgākie joki, krutākā mūzika, satriecošākā filma un karstākais porņuks - pēc xdesmitās reizes atkārtošanas apriebjas kā rūgta nāve. Un vienīgais glābiņš ir nākamā grāmata, joks, mūzika, filma vai porņuks. Un tā uz riņķi līdz organisms sadeg no pārslodzes. Jo, piezīmēsim, izklaide nav atpūta.

Ir jau izņēmumi, bet tad apakš izklaides ir paslēpies kas cits. Neatceros precīzo ciparu, bet mana vecmāmuļa esot 26 (vai 43? goda vārds, neatceros) reizes skatījusies "Mūzikas skaņas". Nu to, par Šveices ziņģējošo ģimeni. Bet tā esot visas vecās dāmas darījušas tolaik. Sociālā protesta forma, tā teikt. Es to filmu esmu skatījies vienreiz, vairāk man nebija dvēseles spēku to izturēt. Toties "Friends" seriālu vēl varu sagremot pa dažām sērijām ik vakarus, to ir daudz un tās vēl nav paguvušas iecepties manās kaulu smadzenēs.

Kā jau teicu, izklaide nav atpūta, bet pārstāt nedrīkst, jo tad mūs gaida dabas likumi. Tie mums liek dzīvot ritmā - pa dienu rukāt, pa nakti pampt un reizēm nedarīt ne velna. Tas ir kā svārsts - pavelkam uz vienu pusi un jamais aizplivinās uz otru, pie tam, jo ilgāk uzturam sevi vienā pusē, kur ir smiekli, jautrība, skudriņas pa muguru un tauriņi vēderā, jo ilgāk mūsu dzīves pendelis pavadīs otrā pusē, kur nav ne velna no minētās laimes, toties ir pa pilnam tās pretstata.


No kā mēs secinām, ka nekļūdās tikai tas, kurš neko nedara un kurš nelīksmo no sirds, nekad arī nebēdāsies. Jamo dzīves pendelis glīti nokarājas uz pussešiem.

Fri, Dec. 1st, 2006, 02:44 pm
[info]formica

pag, bet kur iegrāmatot daudzos tautiešu tūkstošus, kas jūtas slimi, ja nedabon ciest un gausties 7 dienas nedēļā, pie kam vienīgās prieka izpausmes var novērot gadījumos, kad kaimiņienei goss nosprāgst?.. ;P

Fri, Dec. 1st, 2006, 02:55 pm
[info]sirdna

Ah, saldās perversijas...8)

Katram jau, kā zināms, sava uts (un kurš liedzas, tam ir divas!).

Iespējams, ka minētie tautiešu tūkstoši, pie kuriem, man tā liekas, varu samērā droši pieskaitīt arī sevi, bīstas no paģirām, kuras neizbēgami seko dzīves svētkiem un tamdēļ nemaz tos svētkus nesvin, bet jūtas laimīgi un dabas likumus apšmaukuši ar savām ciešanām avansā? Pie sevis miglaini cerēdami, ka par šīs zemes ciešanām nāks ahūnā atmaksa aizsaulē, iespējams.

A kaimiņienes govs - ak, kārtīga latvju cietēja tādu govi apraudās kā pašas miesīgu meitu un kaimiņienei piebrēks pilnu galvu (lai tā mačka riktīgi saprot, kādā ūkstī nonākusi!). Prieks un smaids atplauks tikai mājās aiz aizvērtiem aizkariem un izslēgtas gaismas.

Fri, Dec. 1st, 2006, 03:09 pm
[info]formica: beidzot skaidrs!

nīgrie līdzpilsoņi laikam atvelk pendeli (tb, nododas priekpilnām gavilēm) tikai aiz aizkariem un/vai zem segas! ;P)

Fri, Dec. 1st, 2006, 03:03 pm
[info]fedrs

Trešdien Jānītim sāpēja mati...