Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Ko var noskaidrot empīriski.
Jeb nepatīkamā veidā.
Dzimtajā ciemā vienīgais diennakts veikals ir benzīntanks pusstundas gājiena attālumā no manas istabas. Alkohols ir sūds, uz to es jau sen vairs neceru, bet jebkurā diennakts laikā uz stundu garu pastaigu (turp atpakaļ) mani mierīgi var iedvesmot pēkšņs cigarešu trūkums. Un šonakt, kad 23.45 pienācu pie diennakts benzīntanka durvīm, kas automātiski nevērās vaļā, laipna meitene, kura dienesta kostīmā rosījās pa iekšu, norādīja uz zīmīti vitrīnā "slēgts 23.50-00.40".
Jo es esmu konservatīvs patērētājs. Bikses, piemēram, jau gadiem pērku vienā un tajā pašā veikalā un apmēram viena fasona. Jo nav likušas vilties. Reizēm pat nepielaikoju, bet vienkārši ieeju un paņemu tās pašas, jo kādi gan varētu būt pārsteigumi standartizētajā masu ražošanā.
Un tad šonakt, pēc vilšanās pie benzīntanka, izrādījās, ka aizvakar paņemtajām standarta biksēm ķūlis ir par augstu un knapi veras vaļā. Mana vaina, protams, ka nepārbaudīju to pielaikodams, bet no otras puses - vai kāds vispār tā dara, ka pielaikodams pārbauda, kā ķūlis saskan ar viņa ģenitāliju anatomiju naksnīgiem čurāšanas gadījumiem brīvā dabā?
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 15. Decembris 2018, 04:32, [info]lavametender commented:
I weep for humanity
* * *
[User Picture]
On 15. Decembris 2018, 08:51, [info]punkts commented:
Es jau nu tavā vietā būtu iečurājis šlangā.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry