Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Es varētu iesist pa seju tam, kurš ar mani, tipa, solidarizējoties teiktu, ka arī geju audzināts bērns var izaugt normāls
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 29. Decembris 2016, 16:44, [info]dumshputns commented:
Kaut kā pēc savas mērauklas Tu visus gribi te mērīt un pasludināt savu ierobežoto pieredzi (jo katra atsevišķa pieredze ir ierobežota) par supernormālo.
[User Picture]
On 29. Decembris 2016, 16:56, [info]zhora replied:
a pēc kādas tad man vēl mērīt, pēc tavas varbūt? interesanti, kā tu to iedomājies. es taču vispār neko par tādu dumjoputnu nezinu. bet tiešām - pēc kādas mērauklas, a? protams, ka mana pieredze ir ierobežota. a ko tu iedomājies, ka tava nav ierobežota? es gan neko par supernormālumu neko neesmu minējis. vai man sava pieredze būtu jāuztver kā nenormāla? Tas, ka man ir mīloši vecāki, kurus es mīlu, tas ir tas nenormālums? vai tas, ka bērns rodas no sievietes un vīrieša dzumsakara, tas arī ir kaut kas nenormāls? Vai varbūt tu gribi te atnākt un nodzīvot manu dzīvi? cik tev putniņ gadu, tev vispār pietiks laika? katrs dzīvo savā virpulī un nekādu citādu pieredzi nemaz nevar izjust kā vien savu un arī citas pieredzes, kuras manī iekļūst, arī paŗvēršas par manu pieredzi, jo es to redzu ar savām acīm (gan reālajām, gan metaforiskajām). man tu esi tikai burti, kas iekļuvuši manā apziņā un es te tagad kaut ko klabinu. jebšu tu esi iedomājies, ka varētu man kaut ko jaunu par šo pasauli, putniņ? nu varbūt izklaidēt tu mani varētu? smagi šaubos, kaut kā neredzu tevī izklaidējošo resursu.
[User Picture]
On 29. Decembris 2016, 17:03, [info]dumshputns replied:
Vispār šajā diskusijā cilvēki pret Tevi ir laipni, paskaidro, neapvaino, kāpēc lec uz ecēšām un svaidies ar patronizējošiem izteikumiem? Miers ar taviem pareizajiem vecākiem, nu brīnišķīgi, tāda ir bijusi Tava pieredze, sapratām. Citiem ir cita pieredze un tajā iekļaujas citas veiksmīgas bērnu audzināšanas paradigmas.
[User Picture]
On 29. Decembris 2016, 17:11, [info]zhora replied:
pirmkārt, ar patronizējošiem izteikumiem pirmais sāki izteikties tu. otrkārt, es nesapratu to vienskaitļa pāriešanu daudzskaitlī ("sapratām"), vai arī tu runā visas cibas vārdā, tā patronizējoši, vai arī jums tur diviem ir viens profils. bet padirs, padirs vēl, man tieši ir attiecīgais garastāvokli, lai ar kādu sadirstos un saceltu kārtējo melno vilni pret sevi, mana mīļākā nodarbošanās, ar pliku vēderu no kalna lejā pa klinšainu nogāzi.
[User Picture]
On 29. Decembris 2016, 17:17, [info]dumshputns replied:
Nu nē, man nav nolūka dirsties, arī aizrādījums par mērauklu bija tikai aizrādījums, varbūt noder.
[User Picture]
On 29. Decembris 2016, 17:24, [info]zhora replied:
man, cienījamo skolotāj, vairs nav tie gadi, lai jūs pie manis nāktu ar saviem aizrādījumiem. tā ka atā un uz neredzēšanos. nevēlos no jūsu puses vairs dzirdēt nevienu komentāru.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry