Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Pelēkbrūnais ir baigā mode tagad, sēpijas filtri, patīna, lietotas mantas un tamlīdzīgi. Jāgaida, kamēr mode pāries, lai par to varētu runāt. Tad arī redzēs, kas bija tā vērts un kas nē. Šķiet, ka Tinker, Tailor, Soldier, Spy laika gaitā aizmirsīsies un ieguls tajā lietoto mantu plauktā, kuru tā atdarina. Kā tas izjauktais pūķis piekabē, kā tās demontētās lustras. Tur diemžēl nebija nekā no tā, kas šodien aktuāls, ja neskaita modi. Nu, un raudošus vīriešus. Laikam tikai Hērta Kontrole tur neraudāja un tas aģents, kas izskatās pēc Onasis. Žēl, man vienmēr ir paticis pelēkbrūnais neatkarīgi no modes.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 10. Janvāris 2012, 00:22, [info]klusais_okeans commented:
saki, ka tev patika!
[User Picture]
On 10. Janvāris 2012, 00:35, [info]simamura replied:
Patika. Es arī esmu pie tiem visiem, kas var vienkārši uz Oldmenu skatīties un priecāties, lai ko viņš darītu. Nu, un tie pārējie angļi jau arī. Un tematiskais karnevāls kopumā arī. Pat dažus scenogrāfiskus skrīnšotus piezīmju kladei uztaisīju.
[User Picture]
On 10. Janvāris 2012, 09:22, [info]blond replied:
nē, nu ja dejo nebūtu pavaicājusi pavisam tieši, es domātu, ka tev nepatika. es šad un tad nesaprotu, ko tu patiesībā domā. aiz tā, ko uzraksti, bet tur, acīmredzot, pati esmu vainīga ar savu pārāk taisno uztveri
[User Picture]
On 10. Janvāris 2012, 11:41, [info]simamura replied:
neviennozīmīgi vērtētais simamura :)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry