Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
es arī gribu blessing terapiju. Manas sūdzības ir pilnībā materiālas - neatceros, ka pagājušonakt būtu gulējis. Nekas nepatīk, Čets Beikers patīk. Viss apnīk, Betija Kārtere neapnīk. Turklāt klausoties, kā Čets Beikers dzied, galvā zīmējas Pegijas Lī interjers. Ar jebkuras konkrētas personības interjeru jāsaprot viņa vai viņas (kā kuru reizi) guļamistabas interjers, bet jebkuras konkrētas personības guļamistabas interjers rāda, kas viņam galvā. Neatceros, kā tur bija būt par džonu malkoviču, bet ir kaut kāda sajūta, ka viņi tur šo domu bija ļoti precīzi ilustrējuši - ne jau tā glumā tuneļa veidā, bet tajā, kā pa aciņu redz konkrētā cilvēka guļamistabu. Ja tur kaut kas mētājas, tad tas arī galvā mētājas. Ja gultu nesaklāj, tad arī galvā nesaklāj. Vispār viss, kā ir guļamistabā - sienu toņi, griestu augstums, gaisma, māksla, funkcionalitāte - tāpat ir arī galvā. Lūk, tagad nezinu, ko man tas Pegijas Lī interjers piepisās. Es taču nemaz nezinu, kāds tas bija, bet iztēlojos, un netieku vaļā. Tas nav tāds, kā to drausmīgo bagāto veceņu kruzuļi, mirstošu ziedu smaka, švīkstoši, jaunai ādai nepatīkami tekstili. Pegijai Lī tas ir tāds dzintarains ne vairs sešdesmito, bet septiņdesmito minimālisms - dominē horizonālais, plašas tīras virsmas - vai tas spogulis vai logs, tonāli balts, dzeltens un okers, lakots finierējums, bet ar mēru. šur tur, galvenokārt, uz kosmētikas letes - nedaudz savam laikam atbilstošas plastmasas, bet viss pēc augstumiem un garumiem sakārtots. Gaisa atsvaidzinātājs ir feils, bet citādi - perfekti.
Tāda man šobrīd rezultējas pēdējās nedēļas kultūras pieredze, ja neskaita murgus, kas rādās pēc kara un miera.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On 4. Oktobris 2011, 15:35, [info]chaika commented:
manai guļamistabai slīpā (jumta) siena - tas ir kā nošķelta daļa galvas, agha
[User Picture]
On 4. Oktobris 2011, 15:41, [info]simamura replied:
nu, ja
* * *
[User Picture]
On 4. Oktobris 2011, 15:41, [info]barbala commented:
Jā, tā jau tāda kautrīgo iesācēju pieeja, "veidot priekšstatu" par cilvēku, apskatot viņa/viņas grāmatplauktu vai mūzikas ierakstu kolekciju. Digitālajā laikmetā, taisnība, guļamistaba ir jaunais melnais. :))

[User Picture]
On 4. Oktobris 2011, 15:48, [info]simamura replied:
nē, nē, nebūvēt priekšstatus. Turklāt jāprot jau arī ieraudzīt tas interjers. Var jau viskautko pieņemt, bet tā arī nesaprast.
* * *
On 4. Oktobris 2011, 18:41, [info]nanochkine commented:
nu tā kā pašam guļamistabā būtu nez kādi dizaini, hehe. ja nebūtu aizskāris tādu tēmu (ka man viss galvā ir samētāts), tad es pieķērtos kādai blessing terapijai arī priekš tevis. varbūt tu gribi adidas??
On 4. Oktobris 2011, 18:54, [info]nanochkine replied:
es šo atceros! un vēl agrāk rakstīji par kaukādiem ķeblīšiem :)) un tev gribās blessingu? tāks, varu tev ieteikt nopirkt PILNĪGI JAUNU GAIŠBRŪNU KARTONA KASTI un
[User Picture]
On 4. Oktobris 2011, 19:06, [info]simamura replied:
Un salikt tur visas tās dāvanas :-)
[User Picture]
On 4. Oktobris 2011, 19:12, [info]simamura replied:
Un adidas dāvanā.
On 4. Oktobris 2011, 19:19, [info]nanochkine replied:
adidas ir konservatīvajiem futūristiem. redzu, ka esi savu landšaftu nosaucis pegijas lī interjera vārdā. man tas diemžēl neko neizsaka. bet kaut kas no "updated 70" tev varētu piedot dzīvei garšu. ja mēs nebūtu iepriekš izņirgājušies par satori džeku mokasīniem, tad es tev ieteiktu pie jaunā trenča SWIMS luferus. tev taču ir jauanis mak-trencis?
[User Picture]
On 4. Oktobris 2011, 19:30, [info]simamura replied:
Nē, man ir huzāru frencis, un tas, ja kas, ļoti iet tavā trendā iekšā. Tagad vēl tikai atbilstoši apavi jāatrod. Kaut kas no 60. gadu futūrisma, jo ziemas mums taču pilnīgas mēness ainavas.
On 4. Oktobris 2011, 19:37, [info]nanochkine replied:
kāds ir huzāru frencis? bušlats? oj, jā, ziema nodzēš jebkuru stilu ar sauju sāls
[User Picture]
On 4. Oktobris 2011, 19:44, [info]simamura replied:
Nu, jā, gandrīz bušlats. Ja bikšu galus sabāž rakstainās vilnas zeķēs, tad var arī ar laķenēm izstaigāt.
On 5. Oktobris 2011, 01:34, [info]nanochkine replied:
nez no kurienes uzpeldeeja arii terapija prieksh tevis. arii taada kaa viizija. tātad. atbilde ir koka globuss-baarinsh bruunos tonjos. kaa limuziins jaanju nakts kraasaa filmaa. bet es nezinu, vai tev vins jaaiepako bruunajaa kastee (tas- ja tev ir taads globuss), vai tiesi otraadi jaaiztiira visa maaja no visiem pintikjiem un jaapsit sienas ar finieri un jaanoliek goda vietaa taads baarinsh. nu, vai arii jaadodas kaadaa viskija celjaa aplaistiit jaunais bushlats. bet varbuut tas vienkaarshi taada aina paraadiijas, jo es izteelojos, kaa tu staigaa rakstainaas zekjees un koncertlakjenees pa meenesi
* * *
[User Picture]
On 5. Oktobris 2011, 09:27, [info]virginia_rabbit commented:
kaut nu tā saistība ar galvu tiešām strādātu - man šobrīd ir mana ideālā guļamistaba, jūsmoju ik vakaru aizmiegot: nekā lieka, krējuma sienas, mīksts paklājs, zema ērta gulta ar pamatīgu dūnu segu un spilveniem, melna kastīte, kur nolikt laptopu, mozus groziņš bērnam, viņa drēbju kumodīte, grīslītis uz palodzes un kr.barona foto pie sienas. viss.
[User Picture]
On 5. Oktobris 2011, 11:03, [info]simamura replied:
Tā ir tāda divvirzienu projekcija, un tavs apraksts apliecina, ka strādā.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry